Armaf Club De Nuit Intense EDT (M)

6 000 Lekë

Armaf Club De Nuit Intense Man EDT -  Review

Armaf Club De Nuit Intense Man Eau De Toilette është një aromë që ka tërhequr shumë vëmendje në industrinë e parfumeve. Është bërë e preferuara mes meshkujve që duan të nuhasin mirë dhe janë gjithmonë në kërkim të aromave të reja për t'i shtuar koleksioneve të tyre. Ky artikull synon të sigurojë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të aromës, duke përfshirë shënimet e saj, performancën dhe tërheqjen e përgjithshme.

Armaf Club De Nuit Intense Man EDT - Prezantimi

Armaf Club De Nuit Intense Man është një aromë që ka bërë bujë në botën e aromave prej shumë kohësh. Është një aromë që shpesh krahasohet me aromën popullore Creed Aventus, dhe shumë besojnë se është një mashtrim i afërt. Në këtë artikull, ne do t'i hedhim një vështrim të thellë aromës, shënimeve të saj dhe tërheqjes së saj të përgjithshme.

Shënime aromatike

Hyrje në notat e aromës

Shënimet kryesore

Shënime të mesme

Shënimet bazë

Çdo aromë ka një përbërje unike notash që e bëjnë atë të dallohet. Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti nuk është ndryshe. Ai përbëhet nga një përzierje e notave të sipërme, të mesme dhe bazë që bashkohen për të krijuar një aromë të veçantë.

Shënimet kryesore

Limon

Ananasi

Bergamot

Rrush pa fara e zezë

Apple

Notat e sipërme të një parfumi janë aromat që janë më të spikatura kur spërkatni parfumin për herë të parë. Në rastin e Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti, notat e sipërme përfshijnë limon, ananas, bergamot, rrush pa fara e zezë dhe mollë. Kombinimi i këtyre notave krijon një aromë frutash dhe agrume që është freskuese dhe gjallëruese.

Shënime të mesme

Mështeknë

Jasemini

Trëndafili

Notat e mesme të një parfumi janë aromat që shfaqen sapo notat e sipërme të jenë qetësuar. Në rastin e Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti, notat e mesme përfshijnë thupër, jasemini dhe trëndafil. Këto aroma i japin aromës një aromë lulesh dhe pak druri.

Shënimet bazë

Musk

Ambergris

Patçuli

Vanilje

Notat bazë të një arome janë aromat që shfaqen sapo notat e mesme të jenë qetësuar. Në rastin e Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti, notat bazë përfshijnë myshkun, ambergris, paçulin dhe vaniljen. Këto aroma i japin aromës një aromë të ngrohtë dhe sensuale që është perfekte për veshjen e mbrëmjes.

Armaf Club De Nuit Intense  - Performanca

Performanca e një parfumi është një faktor vendimtar që duhet marrë parasysh kur blini një parfum. Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti ka një reputacion për të qenë një aromë e qëndrueshme me silazh të shkëlqyer.

Armaf Club De Nuit Intense  - Jetegjatesia

Jetëgjatësia e një arome i referohet sa kohë zgjat në lëkurën tuaj. Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti ka një jetëgjatësi mbresëlënëse deri në 8 orë. Kjo do të thotë që ju mund ta spërkatni atë në mëngjes dhe gjithsesi të keni erë të mrekullueshme në mbrëmje.

Silazh

Sillage i referohet asaj se sa larg mund të udhëtojë aroma e një arome. Armaf Club De Nuit Intense Man Ujë Tualeti ka sillazh të shkëlqyer, që do të thotë se mund të mbushë një dhomë me aromën e tij. Kjo e bën atë të përsosur për njerëzit që duan të bëjnë një deklaratë me aromën e tyre.

Armaf

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Armaf Club De Nuit Intense...

6 000 Lekë

Related articles on blog