Amouage Crimson Rocks EDP (W)

29 000 Lekë

Amouage Crimson Rocks - Një aromë sensuale dhe moderne për femra

Nëse jeni në kërkim të një arome luksoze që kombinon nota pikante dhe lulesh, Amouage Crimson Rocks është zgjidhja. Kjo aromë për femra përmban notat e sipërme të kanellës dhe piperit rozë, notat e mesme të mjaltit dhe trëndafilit, dhe notat bazë të lisit, kedrit të atlasit dhe vetiverit. Rezultati është një aromë moderne dhe sensuale që është perfekte për çdo rast.

Amouage Crimson Rocks - Notat e hapjes

Notat e sipërme pikante të kanellës dhe piperit rozë në Amouage Crimson Rocks i japin aromës një hapje të ngrohtë dhe tërheqëse. Kanella i shton një nuancë ëmbëlsie dhe ngrohtësie, ndërsa piperi rozë i shton përzierjes një cilësi të freskët dhe të shijshme.

Notat e mesme

Notat e mesme të mjaltit dhe trëndafilit sigurojnë një prekje të ëmbël dhe femërore të aromës. Mjalti i shton një cilësi të ngrohtë dhe mbeshtjellëse , ndërsa trëndafili i jep një cilësi të freskët dhe romantike. Së bashku, këto nota krijojnë një përbërje të ekuilibruar dhe elegante.

Notat bazë

Notat bazë të lisit, kedrit të atlasit dhe vetiverit në Amouage Crimson Rocks ofrojnë një mbyllje të pasur dhe afatgjatë të aromës. Lisi shton një cilësi të thellë dhe tokësore, ndërsa kedri i atlasit jep ngrohtësi dhe rehati. Vetiveri, nga ana tjetër, i jep freski ndjesi drusore. Këto shënime punojnë së bashku për të krijuar një aromë luksoze dhe moderne që mbetet në lëkurë.

Amouage Crimson Rocks - Konkluzioni

Amouage Crimson Rocks është një aromë sensuale dhe moderne për gratë që kombinon notat pikante dhe lulesh me nuancat e drurit. Rezultati është një aromë unike dhe elegante që është e përkryer për çdo rast. Nëse jeni në kërkim të një parfume të re që është luksoze dhe moderne, Amouage Crimson Rocks padyshim ia vlen ta provoni.

Amouage

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Amouage Crimson Rocks EDP (W)

29 000 Lekë