Burberry - The Beat For Men EDT (man)

  6 800 Lekë

  Një aromë e butë drusore me notat kryesore të piperit të zi, kedrit dhe vjollcës. Një përzierje e barbarozës dhe timos aromatike të bardhë përbën notat e freskëta të zemrës për një aromë mashkullore me erëza

  Burberry
  5045410681857

  Referencat specifike

  Burberry - The Beat For Men...

  6 800 Lekë