Valentino Coral Fantasy EDT (M)

12 500 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Valentino Coral Fantasy: Një aromë speciale për mashkullin modern

Prezantimi

Mirë se vini në botën e parfumerisë, ku aromat mund të na transportojnë në sferat e imagjinatës dhe emocioneve. Në këtë artikull, ne shqyrtojmë aromën magjepsëse të njohur si Valentino Coral Fantasy. I krijuar me saktësi dhe mjeshtëri maksimale, ky parfum magjeps shqisat dhe lë një përshtypje të pashlyeshme. Le të eksplorojmë përbërjen e tij harmonike, nga notat freskuese të sipërme deri te notat e mesme tërheqëse dhe notat bazë të qëndrueshme.

Shënimet kryesore

Valentino Coral Fantasy hapet me një shpërthim të lezetshëm freskie, me mirësjellje të notave të hapjes  të zgjedhura me kujdes. Këto marrëveshje fillestare fillon shfaqjen për një udhëtim nuhatës si askush tjetër.

Molla e kuqe

Nota e parë që shpaloset me hijeshi është aroma e këndshme e mollës së kuqe. I freskët, i lëngshëm dhe i shijshëm, i jep një ëmbëlsi frutash aromës. Nota e mollës se kuqe krijon një atmosferë tërheqëse, duke tërhequr përdoruesin dhe ata përreth tyre në një botë me elegancë të gjallë.

Kardamom

Mollën e kuqe e shoqëron erëza aromatike e kardamonit. Me thelbin e tij të ngrohtë dhe ekzotik, kardamom i shton një prekje intrigës Valentino Coral Fantasy. Erëza delikate rrit përbërjen e përgjithshme, duke e mbushur atë me joshje.

Bergamot kalabrez

Plotësimi i simfonisë së notave kryesore është aroma gjallëruese e bergamotit kalabrez. Ky gur i çmuar i agrumeve i jep një cilësi të këndshme aromës, duke ngjallur një ndjenjë freskie dhe vitaliteti. Nota e bergamotit kalabrez në Valentino Coral Fantasy shton një shkëlqim të gjallë.

Notat e mesme joshëse

Teksa notat e sipërme vendosen me hijeshi, shfaqet zemra e Valentino Coral Fantasy, duke ngacmuar shqisat me notat e saj të mesme tërheqëse. Këto akorde harmonike i shtojnë thellësi dhe karakter aromës, duke ngjallur një ndjenjë të sofistikimit dhe elegancës.

Livando

Në thelb të aromës qëndron aroma magjepsëse e livandës. E njohur për vetitë e saj qetësuese, livanda mbush Valentino Coral Fantasy me një prani qetësuese. Buqeta e saj aromatike shton një prekje të përsosmërisë, duke e mbështjellë përdoruesin në një përqafim ngushëllues.

Geranium Burbon

Plotësimi i livandës është nota dalluese e barbarozës bourbon. Ky element lulesh nxjerr një aromë të pasur dhe prej kadifeje, që të kujton lulet e lulëzuara në një kopsht të fshehur. Nota e barbarozës burbon në Valentino Coral Fantasy jep një bukuri joshëse, duke perqafuar shqisat me lulëzimin e saj.

Clary Sage

Rrumbullakimi i notave të mesme është thelbi bimor i sherebelës së pastër. Kjo notë unike i shton aromës një prekje tokesore, duke balancuar elementët e luleve dhe aromatike. Clary Sage kontribuon në kompleksitetin e Valentino Coral Fantasy, duke e mbushur atë me një ndjenjë intrige dhe joshjeje.

Shënimet bazë sensuale

Ndërsa aroma arrin në finalen e saj të madhe, notat bazë të Valentino Coral Fantasy zënë qendër, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme që mbetet në lëkurë dhe në kujtesë.

Gjethja e duhanit

Një nga notat bazë të spikatura është aroma dehëse e gjetheve të duhanit. Duke ngjallur një ndjenjë ngrohtësie dhe sensualiteti, gjethet e duhanit i shtojnë thellësi dhe kompleksitet aromës

Gjethja e duhanit

Një nga notat bazë të spikatura është aroma dehëse e gjetheve të duhanit. Duke ngjallur një ndjenjë ngrohtësie dhe sensualiteti, gjethet e duhanit i shtojnë thellësi dhe kompleksitet aromës. Nuancat e tij të tymosura dhe tokësore krijojnë një joshje terheqese, duke lënë një gjurmë kudo që shkon. Nota e gjetheve të duhanit në Valentino Coral Fantasy mbush parfumin me një prekje të sofistikimit dhe intrigës.

Patçuli

Plotësimi i gjethes së duhanit është nota e pasur dhe drusore e paçulit. I njohur për aromën e tij të thellë dhe tokësore, paçuli i shton një prekje ekzotike Valentino Coral Fantasy. Me praninë e tij të vazhdueshme, ajo krijon një ndjenjë misteri dhe joshjeje. Aroma unike e Patchouli shërben si një urë lidhëse midis notave të sipërme dhe të mesme, duke përzier pa probleme elementet e ndryshme në një simfoni harmonike.

Vetiver Haitian

Plotësimi i notave bazë është aroma e tymosur dhe tokësore e vetiverit Haitian. Kjo notë i shton një prekje elegance të fortë Valentino Coral Fantasy, duke siguruar një bazë të fortë për aromën. Aroma e veçantë e vetiverit Haitian sjell imazhe të pyjeve të harlisur dhe natyrës së gjallë, duke e transportuar atë në një vend qetësie dhe qetësie.

Konkluzioni

Valentino Coral Fantasy është një aromë që magjeps nga spërkatja e parë deri në përqafimin e zgjatur. Me përbërjen e tij të punuar me kujdes dhe përzgjedhjen e përpiktë të notave, ajo gërsheton një histori elegance, joshjeje dhe sofistikimi. Nga notat e sipërme gjallëruese të mollës së kuqe, kardamomit dhe bergamotit kalabrez te notat e mesme joshëse të livandës, barbarozës borbon dhe sherebelës së pastër, dhe së fundi, notat bazë sensuale të gjetheve të duhanit, paçulit dhe vetiverit Haitian, çdo element harmonizohet me krijoni një përvojë tërheqëse të nuhatjes.

Valentino

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Valentino Coral Fantasy EDT...

12 500 Lekë