Swiss Arabian Shaghaf Oud Azraq EDP (unisex)

9 900 Lekë
Vëllimi
  • 75 ml
Sasia
0
out of stock

Historia pas Swiss Arabian Shaghaf Oud Azraq

Eksplorimi i notave kryesore të Shaghaf Oud Azraq

Mjalti dhe rëndësia e tij

Përfshirja e mjaltit në Shaghaf Oud Azraq i jep një aromë të ëmbël dhe tërheqëse aromës. Pasuria dhe thellësia natyrore e mjaltit ngrenë përshtypjen fillestare të parfumit.

Agarwood: Thelbi i Shaghaf Oud Azraq

Agarwood, i njohur gjithashtu si oud, formon shtyllën kurrizore të kësaj arome. Aroma e saj e thellë e drurit shton një joshje ekzotike, duke vendosur themelet për një përvojë të paharrueshme nuhatjeje.

Zbulimi i shënimeve të mesme

Kanellë: Një aromë pikante

Prania e kanellës i jep një aspekt pikant Shaghaf Oud Azraq, duke shtuar ngrohtësi dhe kompleksitet në zemrën e parfumit. Kjo notë kontribuon në karakterin dallues të aromës.

Ngrohtësia e Amberit në aromë

Amber, një notë rrëshirë, e mbush aromën me një ngrohtësi ngushëlluese. Tonet e tij të ëmbla dhe tokësore krijojnë një përzierje harmonike, duke rritur joshjen e parfumit.

Vanilje Burbon: E ëmbël dhe tërheqëse

Vanilja Bourbon sjell një ëmbëlsi të ëmbël në Shaghaf Oud Azraq. Kjo notë prezanton një ëmbëlsi tërheqëse, duke balancuar përbërjen e aromës.

Kuptimi i shënimeve bazë

Lëkura: Një prekje mashkullore

Përfshirja e notave prej lëkure i jep një avantazh mashkullor Shaghaf Oud Azraq, duke ofruar thellësi dhe sofistikim. Ky element shton një kontrast intrigues në profilin e përgjithshëm të aromës.

Patchouli: tokësor dhe sensual

Patchouli, me aromën e tij tokësore dhe sensuale, ankoron aromën. Tonet e saj të thella, myzeqare krijojnë një bazë magjepsëse, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Përzierja e shënimeve: Krijimi i thelbit unik

Përzierja harmonike e këtyre notave të ndryshme në Shaghaf Oud Azraq rezulton në një përvojë unike të nuhatjes. Përzierja pa probleme e mjaltit, drurit të agarit, kanellës, qelibarit, vaniljes burbon, lëkurës dhe paçulit krijon një profil magjepsës aromash.

Pse shquhet Shaghaf Oud Azraq?

Shaghaf Oud Azraq i Arabian zviceran shquhet për përzierjen e tij të veçantë të notave që ngjallin emocione dhe lënë një përshtypje të qëndrueshme. Shkathtësia dhe aroma magjepsëse e bëjnë atë një aromë të kërkuar për raste të ndryshme.

Kujdesi dhe mirëmbajtja e aromës

Ruajeni Shaghaf Oud Azraq larg rrezeve të diellit direkte dhe temperaturave ekstreme për të ruajtur cilësinë e tij. Mbulojeni fort kapakun e shishes pas përdorimit për të parandaluar avullimin dhe për të ruajtur integritetin e aromës.

Përfitimet e Shaghaf Oud Azraq

Përveç aromës së tij magjepsëse, Shaghaf Oud Azraq mund të ngjallë ndjenja sigurie, sofistikimi dhe joshjeje. Natyra e tij afatgjatë ju siguron që të qëndroni të mbështjellë në aurën e saj magjepsëse gjatë gjithë ditës.

Krahasimi me parfume të tjera

Kur krahasohet me aromat e tjera në treg, Shaghaf Oud Azraq dallohet me përbërjen e tij komplekse por harmonike. Përzierja e tij e veçantë e veçon atë nga parfumet konvencionale.

Historia pas Shaghaf Oud Azraq

Krijimi i Shaghaf Oud Azraq përfshin një përrallë artistike, inovacioni dhe përkushtimi ndaj përsosmërisë. Frymëzimi dhe vizioni i markës kontribuojnë në joshjen dhe sofistikimin e aromës.

Konkluzioni

Swiss Arabian Shaghaf Oud Azraq është një aromë magjepsëse që magjeps shqisat me përzierjen e saj të ndërlikuar të notave. I krijuar me saktësi, ky parfum ofron një udhëtim ndijor që intrigon entuziastët e parfumeve në mbarë botën.

Referencat specifike

Swiss Arabian Shaghaf Oud...

9 900 Lekë