Swiss Arabian Shaghaf Oud Ahmar EDP (unisex)

9 900 Lekë
Vëllimi
  • 75 ml
Sasia
0
out of stock

Swiss Arabian Shaghaf Oud Ahmar: Nje arome si nje simfoni

Në botën e parfumerisë, pak aroma rivalizojnë magjinë e Swiss Arabian Shaghaf Oud Ahmar. Kjo kryevepër kombinon përbërësit më të mirë për të krijuar një simfoni aromash që magjeps shqisat nga notat e sipërme deri tek ato bazë.

Prezantimi

Joshja e aromave orientale

Aromat orientale kanë një hijeshi të pamohueshme, duke marrë frymëzim nga mistika e Lindjes. Shaghaf Oud Ahmar përqafon këtë traditë, duke endur një përrallë të pasurisë dhe sofistikimit.

Zbulimi i Swiss Arabian Shaghaf Oud Ahmar

Le të fillojmë një udhëtim në zemrën e Shaghaf Oud Ahmar, duke eksploruar notat e tij të sipërme, të mesme dhe bazë që formojnë shpirtin e kësaj arome magjepsëse.

Një Simfoni e Scents: Notat e hapjes

Pjeshkë Bliss

Aroma hapet me ëmbëlsinë e shijshme të pjeshkës së pjekur, duke krijuar një ndjenjë të menjëhershme kënaqësie dhe gëzimi.

Freesia Elegance

Freesia shton një prekje elegance lulesh, duke balancuar ëmbëlsinë me aromën e saj delikate dhe gjallëruese.

Freskia e pjeprit

Përfshirja e pjeprit sjell një cilësi freskuese dhe gjallëruese, duke i bërë notat e sipërme një shpërthim të këndshëm freskie.

Citrus Marvel: Bergamot

Bergamot prezanton një mrekulli të agrumeve, duke i shtuar aromës një pamje të këndshme dhe të ndritshme, duke rritur kompleksitetin e saj të përgjithshëm.

Ndërlikimi i Irisit

Mbyllja e notave të sipërme është aroma e ndërlikuar e irisit, duke siguruar një tokëzim delikate dhe thellësi për përshtypjet fillestare.

Rrahjet e Zemrës së Aromës: Notat e Mesme

Fasule magjepsëse Tonka

Teksa thellojmë në notat e mesme, aroma magjepsëse e kokrrës tonka zë në qendër të vëmendjes, duke sjellë një magji ngrohtësie dhe sofistikimi.

Kënaqësi e freskët e mollës

Notat e mesme mirëpresin mprehtësinë e mollës, duke shtuar një nuancë frutash që plotëson tonet e luleve, duke krijuar një përzierje harmonike.

Trëndafil pa kohë

Një simbol i përjetshëm i dashurisë, përfshirja e trëndafilit në notat e mesme i shton një prekje romantike dhe klasike aromës.

Ngrohtësia e qelibarit

Notat e mesme përfundojnë me ngrohtësinë rehatuese të qelibarit, duke krijuar një urë për notat bazë më të thella, më sensuale.

Një finale sensuale: Shënime bazë

Komfort vanilje

Notat bazë fillojnë me përqafimin ngushëllues të vaniljes, duke futur një shtresë kremoze dhe të ëmbël në aromë.

Magjia e Muskut

Musk gërsheton magjinë e tij në përbërje, duke shtuar një sensualitet delikate që mbetet në lëkurë.

Intensiteti i qelibarit

Amber kthehet në notat bazë me intensitet të shtuar, duke krijuar një bazë të pasur dhe luksoze për aromën.

Qetësia e drurit të sandalit

Eleganca shpaloset me përfshirjen e kedrit, duke siguruar një përfundim të sofistikuar dhe të lëmuar për aromën.

Eleganca e kedrit

Udhëtimi përfundon me praninë e pagabueshme të oud-it, duke lënë një gjurmë të pashlyeshme të joshjes orientale.

Krijimi i aromës së përsosur: Arti dhe Shkenca

Artisti pas Swiss Arabian

Angazhimi i Swiss Arabian ndaj mjeshtërisë dhe artit është i dukshëm në çdo shishe, duke shfaqur një përkushtim për krijimin e aromave të përjetshme.

Shkenca e Parfumerisë

Prapa skenave, një përzierje e përpiktë e shkencës dhe krijimtarisë bashkohet, duke siguruar që çdo notë të harmonizohet pa probleme.: Zbavitje në Simfoninë e Aromës

Në botën e parfumerisë, pak aroma rivalizojnë magjinë e Swiss Arabian Shaghaf Oud Ahmar. Kjo kryevepër kombinon përbërësit më të mirë për të krijuar një simfoni aromash që magjeps shqisat nga notat e sipërme deri tek ato bazë.

Referencat specifike

Swiss Arabian Shaghaf Oud...

9 900 Lekë