Prada Paradoxe EDP (W)

13 000 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
2
out of stock

Prada Paradoxe Eau de Parfum për femra, një nga fragrancat më të reja nga Prada, e hedhur në treg në vitin 2022.

Për krijimin e kësaj fragrance kanë bashkëpunuar disa Master perfumers, Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu dhe Antoine Maisondieu.

Aroma e re femërore Prada përfshin paradokset e përbërësve ikonë për të zbuluar ndjesi të reja aromatike.

Përdorimi i përbërësve është bërë në një mënyrë të veçantë, për të nxjerrë në pah freskinë e luleve, ngrohtësinë e qelibarit dhe intensitetin e myshkut.

Notat e hapjes: dardha, mandarina dhe bergamot

Notat e zemrës: Lulja e Portokallit, Esenca Neroli, Neroli dhe Jasemini zambak.

Notat bazë: Vanilja Burbon, Mushk i Bardhë, Amber dhe Benzoinë.

Let the compliments flow!

Prada

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Prada Paradoxe EDP (W)

13 000 Lekë