Nishane Unutamam Extrait De Parfum (unisex)

15 000 Lekë
Vëllimi
  • 30 ml
Sasia
0
out of stock

Nishane Unutamam: Një Udhëtim i kënaqësive shqisore

Prezantimi

Filloni në një udhëtim tërheqës të nuhatjes me Nishane Unutamam, një aromë që thur së bashku një përzierje të shkëlqyer të bimëve aromatike, erëza të pasura dhe akorde joshëse. Me përbërjen e tij të kuruar me kujdes, Unutamam ju çon në një eksplorim ndijor të momenteve të paharrueshme dhe kujtimeve të dashura. Le të thellohemi në shtresat magjepsëse të kësaj arome të jashtëzakonshme, nga notat e saj të sipërme gjallëruese deri tek notat e saj magjepsëse bazë.

Shënimet kryesore gjallëruese

Aroma hapet me një shpërthim freskie gjallëruese, duke zgjuar shqisat dhe duke vendosur skenën për një përvojë të jashtëzakonshme nuhatjeje.

Nenexhik

Notat e sipërme të Unutamam janë të mbushura me aromën e ftohtë dhe freskuese të nenexhikut. E njohur për cilësitë e saj ngritëse dhe gjallëruese, nenexhiku i shton një prekje gjallëri aromës. Aroma e tij e freskët dhe aromatike i jep energji shqisave, duke krijuar një ndjenjë të menjëhershme freskie.

Rozmarina

Menteja shoqëron notën bimore dhe drunore të rozmarinës. Me profilin e saj të veçantë aromatik, rozmarina i shton thellësi dhe kompleksitet Unutamam. Aroma e saj gjallëruese ngjall një ndjenjë qartësie dhe qetësie, duke rritur përvojën e përgjithshme.

Dëllinjë

Dëllinja sjell një kthesë unike në notat e sipërme të Unutamam. Aroma e saj e freskët dhe pak rrëshirë shton një prekje intrige në përbërje. Karakteri i freskët dhe gjallërues i Juniper rrit freskinë e përgjithshme, duke krijuar një përzierje të lezetshme që tërheq vëmendjen.

Livando

Plotësimi i simfonisë së notave kryesore është aroma qetësuese dhe me lule e livandës. E njohur për vetitë e saj qetësuese, livanda i shton një ndjenjë qetësie dhe elegance Unutamam. Përqafimi i tij aromatik ndërthuret me notat e tjera të sipërme, duke krijuar një ekuilibër harmonik.

Shënimet e mesme magjepsëse

Ndërsa aroma zhvillohet, zemra e Unutamam zbulon një përzierje magjepsëse të erëzave aromatike, elementeve prej dheu dhe luleve delikate.

Rigon

Në thelb të aromës qëndron nota aromatike dhe pak pikante e rigonit. Me aromën e tij të ngrohtë dhe të këndshme, rigoni i shton thellësi dhe kompleksitet Unutamam. Ajo e mbush aromën me një prekje joshjeje mesdhetare, duke e transportuar përdoruesin në peizazhe të mbuluara nga dielli.

Patçuli

Plotësimi i rigonit është nota tokësore dhe e pasur e paçulit. I njohur për aromën e tij të thellë dhe të veçantë, patchouli sjell një ndjenjë të tokëzimit dhe sensualitetit në Unutamam. Aspektet e tij të ngrohta dhe të drunjta ndërthuren me notat e tjera të mesme, duke krijuar një shkrirje magjepsëse.

Qelibar

Duke shtuar një prekje ngrohtësie dhe shkëlqimi është nota e qelibarit. Me aromën e tij rrëshirë dhe pak të ëmbël, qelibar rrit pasurinë e Unutamam. I jep një cilësi komoduese dhe tërheqëse aromës, duke e mbështjellë përdoruesin në aurën e saj magjepsëse.

Jasemini

Jasemini sjell një elegancë lulesh në përbërje. Aroma e saj dehëse dhe joshëse i shton një prekje sensualiteti Unutamam. Nota e jaseminit ndërthuret me notat e tjera të mesme, duke krijuar një ekuilibër delikat midis erëzave aromatike dhe luleve delikate.

Karafil

Rrumbullakimi i notave të mesme është aroma pikante dhe e ngjashme me karafilin e karafilit. I njohur për karakterin e tij të ngrohtë dhe ekzotik, karafili i shton thellësi dhe intrigë Unutamam-it. Profili i tij unik i aromës e mbush aromën me një prekje joshjeje dhe sofistikimi.

Shënimet bazë magjepsëse

Ndërsa aroma shpaloset, notat bazë të Unutamam lënë një përshtypje të qëndrueshme, duke sjellë thellësi, ngrohtësi dhe një nuancë ëmbëlsie në përbërje.

Castoreum

Një nga notat bazë të spikatura është aroma kafshërore dhe prej lëkure e castoreum. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe sensuale, castoreum i shton një prekje intrigës dhe sofistikimit Unutamam. Ai shton thellësi dhe kompleksitet, duke krijuar një përzierje magjepsëse që mbetet në lëkurë.

myshk dushku

Oakmoss kontribuon në notat bazë, duke siguruar një element prej dheu dhe myshk për Unutamam. Me aromën e tij të pasur dhe komplekse, myshk lisi i shton një prekje elegance dhe thellësi natyrore aromës. Ai rrit përbërjen e përgjithshme, duke krijuar një ndjenjë të bazuar dhe lidhje me natyrën.

Karamel

Duke shtuar një prekje ëmbëlsie dhe kënaqësie është nota e karamelit. Me aromën e saj të pasur dhe kremoze, karameli i ofron një cilësi të shijshme dhe rehati Unutamam. Balancon notat tokësore dhe pikante, duke shtuar një shtresë ngrohtësie dhe ëmbëlsie që kënaq shqisat.

Labdan

Labdanumi, me aromën e tij rrëshirë dhe balsamike, i shton një prekje thellësisë dhe sensualitetit Unutamam. I njohur për aromën e tij të ngrohtë dhe të ngjashme me qelibarin, labdanumi krijon një bazë magjepsëse dhe tërheqëse për aromën. Ai rrit pasurinë dhe jetëgjatësinë e përgjithshme, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Konkluzioni

Nishane Unutamam ju çon në një udhëtim me kënaqësitë shqisore, duke endur së bashku një sixhade të hollë me bimë aromatike, erëza dhe akorde magjepsëse. Nga notat e sipërme gjallëruese të nenexhikut, rozmarinës, dëllinjës dhe livandës deri te notat magjepsëse të mesme të rigonit, paçulit, qelibarit, jaseminit dhe karafilit dhe fundiNë fakt, notat magjepsëse bazë të kastorumit, myshkut të dushkut, karamelit dhe labdanit, çdo shtresë e kësaj arome tregon një histori momentesh të paharrueshme dhe kujtimesh të dashura.

Kënaquni në joshjen magjepsëse të Nishane Unutamam dhe lëreni përzierjen e tij të jashtëzakonshme t'ju transportojë në një mbretëri të lumturisë shqisore.

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Nishane Unutamam Extrait De...

15 000 Lekë