Nishane Hundred Silent Ways Extrait De Parfum (unisex)

19 000 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
  • 100 ml
Sasia
2
out of stock

Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum 

Parfumet kanë qenë pjesë integrale e jetës sonë për shekuj me radhë dhe bota e aromave ka evoluar me kalimin e kohës, duke na dhënë aroma unike dhe të veçanta. Një aromë e tillë që ka tërhequr vëmendjen e shumë entuziastëve të parfumeve është Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum. Në këtë artikull, ne do të hulumtojme në botën e Nishane Hundred Silent Ways dhe do të eksplorojmë aromën, paketimin dhe performancën e përgjithshme të tij.

Prezantimi

Nishane është një markë parfumesh turke që ka pushtuar botën e aromave. Është i njohur për përzierjet e tij unike dhe ekzotike që bien në sy. Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum është një nga aromat e tyre më të njohura dhe ka tërhequr shumë vëmendje nga adhuruesit e parfumeve në mbarë botën.

Nishane Hundred Silent Ways - Aroma

Aroma e Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum është një përzierje komplekse dhe e sofistikuar e notave të ndryshme që krijojnë një përvojë unike të nuhatjes. Aroma hapet me një shpërthim të notave te agrumeve, duke përfshirë tuberoz, pjeshkë dhe mandarinë. Notat e zemrës përfshijnë nota lulesh dhe pikante si gardenia, jasemini dhe orris. Notat bazë janë vanilje dhe vetiver me dru sandali që krijojnë një aromë të qëndrueshme që qëndron në lëkurë për orë të tëra.

Përzierja e notave të ndryshme në Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum krijon një ekuilibër të përsosur midis të ëmblës dhe pikantes, duke e bërë atë një aromë ideale si për burrat ashtu edhe për gratë.

Paketimi

Paketimi i Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum është po aq mbresëlënës sa edhe vetë aroma. Parfumi vjen në një shishe elegante të zezë me një kapak ari, duke i dhënë një ndjesi elegante dhe luksoze. Kutia me të cilën vjen është gjithashtu e dizajnuar mirë, me një model të bukur floriri që shton pamjen e përgjithshme estetike të produktit.

Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum është një aromë afatgjatë që mund të zgjasë deri në 8 orë në lëkurë. Aroma është mbresëlënëse, duke e bërë atë të përshtatshme si për raste rastësore ashtu edhe për ato zyrtare. Gjithashtu ka një silazh të moderuar, mbi mesataren.

Reviews

Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum ka marrë vlerësime të mira nga entuziastët e parfumeve në mbarë botën. Shumë njerëz e kanë vlerësuar aromën e saj unike dhe ekzotike, si dhe paketimin e saj mbresëlënës. Aroma është përshkruar si sensuale, e ngrohtë dhe e përsosur për çdo rast. Parfumi është rekomanduar gjithashtu për burrat dhe gratë, duke e bërë atë një aromë të gjithanshme dhe neutrale ndaj gjinisë.

Përmbledhje

Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum është një aromë unike dhe ekzotike që ka tërhequr vëmendjen e adhuruesve të parfumit në mbarë botën. Përzierja e notave të ndryshme krijon një ekuilibër të përsosur midis të ëmblës dhe pikante, duke e bërë atë një aromë ideale si për burrat ashtu edhe për gratë. Paketimi është gjithashtu mbresëlënës, me një shishe elegante të zezë dhe një kapak ari që shton ndjenjën e përgjithshme luksoze të produktit.

Pyetjet e shpeshta

A është Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum i përshtatshëm për veshje të përditshme?

Po, aroma është mbresëlënëse dhe ka një ngjyrosje të moderuar, duke e bërë atë të përsosur për përdorim të përditshëm.

A është Nishane Hundred Silent Ways Extrait de Parfum një aromë unisex?

Po, aroma është neutrale ndaj gjinisë, duke e bërë atë të përshtatshme si për burrat ashtu edhe për gratë.

Sa kohë qëndron aroma në lëkurë?

Aroma mund të zgjasë deri në 8 orë në lëkurë.

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Nishane Hundred Silent Ways...

19 000 Lekë