• -15%
  • Ruaj 15%

Montblanc Explorer EDP (M)

6 715 Lekë
7 900 Lekë
Vëllimi
  • 60 ml
Sasia
4
out of stock

Montblanc Explorer

Montblanc Explorer është krijuar për ata që duan të zbulojnë mundësi të reja dhe ti jetojnë momentet e paharrueshme. Fragrancë Drusore-Aromantike, për aventurierët modernë.

Ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta. Parfumi është krijuar me kujdes duke përmbledhur përbërës nga e gjithë bota. Hapja e parfumit krijohet nga notat e Bergamotit të freskët Italian, i kombinuar me sherebelën dhe me pak nota piperi të kuq. Në zemër të Parfumit dallohet Vetiveri i Haitit dhe notat e lëkurës.

Mbyllja Montblanc Explorer është krijuar me notat drusore Indoneziane si, Patchouli egzotik dhe Akigalawood, të ndërthurura me aromën e kakaos që i jep forcë dhe intensitet.

Let the compliments flow!

Mont Blanc

Referencat specifike

Montblanc Explorer EDP (M)

7 900 Lekë 6 715 Lekë

Related articles on blog