Mancera Wild Python EDP (unisex)

14 000 Lekë
Vëllimi
  • 120 ml
Sasia
1
out of stock

Mancera Wild Python - Një aromë ekzotike për guximtarët dhe guximtarët

Mancera është një shtëpi aromash luksoze që krijon aroma për të guximshmit, guximtarët dhe aventurierët. Që nga fillimi i saj në 2018, Mancera ka fituar një reputacion për krijimin e disa prej aromave më unike dhe ekzotike në botë. Një nga aromat e saj më të njohura është Mancera Wild Python, një aromë që mishëron shpirtin e egër dhe ekzotike.

Profili i Aromës

Mancera Wild Python është një aromë unisex që është e guximshme dhe e guximshme. Aroma hapet me një shpërthim të notave agrume që shpejt i lënë vendin një zemre lulesh dhe patchouli. Notat bazë  janë të fresketa dhe sensuale, me një nuancë myshku që shton ndjesinë ekzotike të aromës.

Shënimet kryesore

Notat e sipërme të Mancera Wild Python përfshijnë tuberoz indian, Osmanthus, pjeshkë dhe bergamot. Notat e agrumeve i japin aromës një kthesë freskuese.

Shënimet e zemrës

Notat e zemrës së Mancera Wild Python përfshijnë lule portokalli, gjethe patchouli dhe jasemini.

Shënimet bazë

Notat bazë përfshijnë myshkun e bardhë dhe vaniljen. Myshku i bardhë dhe vanilja i japin një ndjesi të ngrohtë dhe rehati.

Performanca dhe jetëgjatësia

Mancera Wild Python është një aromë afatgjatë që mund të zgjasë lehtësisht për 8-10 orë në lëkurë. Projeksioni i aromës është gjithashtu mjaft i fortë, gjë që e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për ata që duan të bëjnë një deklaratë të guximshme.

Kush duhet të veshë Mancera Wild Python

Mancera Wild Python është një aromë që është krijuar për ata që janë të guximshëm, të guximshëm dhe aventurierë. Është një aromë që është perfekte për ata që duan të bëjnë një deklaratë dhe të dallohen nga turma. Nëse jeni dikush që ju pëlqen të rrezikojë dhe të provojë gjëra të reja, atëherë kjo është aroma perfekte për ju.

Si të perdorni Mancera Wild Python

Mancera Wild Python është një aromë e gjithanshme që mund të vishet në një sërë ambientesh të ndryshme. Është një aromë e shkëlqyeshme për t'u veshur në një natë ose në një ngjarje të veçantë, por mund të vishet edhe në një ambient më të rastësishëm. Kur vishni Mancera Wild Python, është më mirë ta aplikoni në pikat tuaja të pulsit, si kyçet, qafa dhe gjoksi.

Konkluzioni

Mancera Wild Python është një aromë që është perfekte për ata që janë të guximshëm, të guximshëm dhe aventurierë. Profili i aromës së tij ekzotike dhe performanca afatgjatë e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer

Referencat specifike

Mancera Wild Python EDP...

14 000 Lekë