Mancera Roseaoud Musc EDP (unisex)

13 000 Lekë
Vëllimi
  • 120 ml
Sasia
2
out of stock

Mancera Roseaud Musc : Një aromë pikante dhe luksoze për gruan moderne

Nëse jeni në kërkim të një arome që mishëron elegancën dhe luksin, atëherë mos kërkoni më larg se Mancera Roseaud&Musc. 

Notat kryesore ekzotike dhe gjallëruese

Mancera Roseaud&Musc hapet me nota pikante të sipërme që janë një përzierje ekzotike erëzash të ngrohta aromatike. Këto nota të sipërme krijojnë një atmosferë gjallëruese dhe energjike që tërheq vëmendjen dhe vendos tonin për pjesën tjetër të aromës.

Notat e mesme me lule dhe dehëse

Zemra e aromës është një kombinim i jaseminit, trëndafilit dhe shafranit. Këto nota të mesme krijojnë një aromë lulesh, dehëse që është sensuale dhe femërore. Notat e luleve i japin aromës një cilësi të butë dhe delikate ndërsa shafrani shton një nuancë erëze, duke krijuar një ekuilibër intrigues mes të dyjave.

Notat bazë prej druri

Notat bazë të Mancera Roseaud&Musc përbëhen nga një përzierje e udit, myshkut të bardhë dhe drurit të sandalit. Kjo shtresë përfundimtare i jep parfumit një ndjenjë thellësie dhe kompleksiteti, duke krijuar një aromë druri. Notat bazë janë të qëndrueshme dhe krijojnë intensitet, duke e bërë atë aromën perfekte për raste të veçanta.

Një përzierje unike dhe komplekse e notave pikante, lulesh dhe druri

Mancera Roseaud Musc - Aroma perfekte për gruan moderne

Në përgjithësi, Mancera Roseaud&Musc është një aromë që nxjerr në pah luks dhe sofistikim. Është një përzierje unike dhe komplekse e notave pikante, lulesh dhe druri që bashkohen për të krijuar një aromë vërtet të paharrueshme. Kjo aromë është e përkryer për gratë moderne që duan të bëjnë një deklaratë dhe të lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Referencat specifike

Mancera Roseaoud Musc EDP...

13 000 Lekë