Mancera Precious Oud EDP (unisex)

13 000 Lekë
Vëllimi
  • 120 ml
Sasia
1
out of stock

Mancera Precious Oud EDP: Një parfum Oud që e çon luksin në një nivel të ri

Mancera Precious Oud EDP është një aromë e pasur që kombinon aromën ekzotike dhe tokësore të oudit laosian me aromën e ngrohtë te lëkurës dhe bergamotit. Kjo aromë unisex është krijuar për të ngjallur ndjenjën e luksit dhe sofistikimit, e përkryer për ata që duan të kënaqen me aromat e nivelit të lartë. Në këtë artikull, ne do të thellohemi  në përbërjen e Mancera Precious Oud EDP, duke eksploruar shënimet e hapjes, të mesit dhe bazës së tij dhe pse është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të dallohen nga turma.

Mancera Preciuos Oud - Shënimet e hapjes: Oud Laosian, Uiski, Lëkurë dhe Bergamot

Notat hapëse të Mancera Precious Oud EDP janë të pasura dhe të këndshme, të dizajnuara për të tërhequr vëmendjen tuaj që në spërkatjen e parë. Oud laosian është ylli i shfaqjes, duke siguruar një bazë komplekse dhe tokësore për pjesën tjetër të notave për t'u ndërtuar. Kjo aromë përzihet më pas me aromën e ngrohtë dhe tërheqëse të uiskit, duke ofruar një ndjenjë rehati dhe familjariteti.

Lëkura i shton një prekje të sofistikimit dhe thellësisë aromës, ndërsa bergamoti ofron një kthesë freskuese dhe agrume për të balancuar notat më të rënda. Kombinimi i këtyre katër aromave krijon një hapje të paharrueshme që shtron skenën për atë që do të vijë.

Notat e mesme: Tiramisu, Trëndafili, Vjollca, Magnolia dhe Gjethja Patçuli

Notat e mesme të Mancera Precious Oud EDP bazohen në bazën e vendosur nga notat hapëse, duke shtuar shtresa të reja kompleksiteti dhe thellësie. Tiramisu është aroma e parë që shfaqet, duke ofruar një ëmbëlsi të shijshme dhe kremoze që funksionon çuditërisht mirë me oudin dhe lëkurën.

Më pas është trëndafili, i cili shton një notë lulesh që balancohet nga ëmbëlsia delikate e vjollcës. Magnolia kontribuon në një prekje freskie dhe lehtësie, ndërsa gjethet e paçulit sjellin një cilësi prej dheu dhe bimore në aromë. Kombinimi i këtyre pesë notave krijon një zemër të rrumbullakosur mirë dhe luksoze që me siguri do të kthejë kokën.

Notat bazë: vanilje, qelibar, myshk lisi, dru sandali dhe kedri

Notat bazë të Mancera Precious Oud EDP janë aty ku aroma shkëlqen me të vërtetë, duke siguruar një tharje të qëndrueshme dhe të paharrueshme që është sa e ngrohtë dhe tërheqëse. Vanilja është aroma e parë që shfaqet, duke ofruar një aromë të ëmbël dhe rehatuese që balancohet nga notat drunore dhe tokësore të qelibarit, myshkut të dushkut, drurit të sandalit dhe kedrit.

Kombinimi i këtyre pesë aromave krijon një bazë të ngrohtë dhe tërheqëse që është perfekte për çdo rast, pavarësisht nëse jeni në qytet ose qëndroni për një natë komode brenda. Jetëgjatësia e notave bazë siguron që aroma të zgjasë për orë të tëra, duke bërë që është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një aromë që do të qëndrojë me ta gjatë gjithë ditës.

Mancera Precious Oud EDP është një zgjedhje e shkëlqyer për entuziastët e parfumeve

Mancera Precious Oud EDP është një zgjedhje e shkëlqyer për entuziastët e aromave për disa arsye. Së pari, kombinimi i tij unik i notave e bën atë të dallohet në një det aromash të tjera, duke siguruar që do të mbaheni mend gjatë pasi të keni dalë nga dhoma. Së dyti, jetëgjatësia e tij do të thotë që ju nuk duhet të shqetësoheni për riaplikimin gjatë gjithë ditës, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për ata me orare të ngarkuara.

Referencat specifike

Mancera Precious Oud EDP...

13 000 Lekë