Lattafa Opulent Oud EDP (unisex)

3 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Lattafa Opulent Oud  -  Një aromë e luksoze

Lattafa Opulent Oud është një parfum luksoz dhe i pasur që ofron një përzierje unike të oud-it të pasur, të drunjtë dhe notave të ëmbla, lulesh. Është një aromë që me siguri do t'i lërë përshtypje kujtdo që e nuhat.

Opulent Oud - Shënime aromatike

Lattafa Opulent Oud është një aromë që përbëhet nga një shumëllojshmëri notash të ndryshme, duke përfshirë notat e sipërme, notat e zemrës dhe notat bazë. Notat e sipërme të aromës përfshijnë agrume dhe nota lulesh, ndërsa notat e zemrës përbëhen nga trëndafili dhe jasemini. Notat bazë të aromës përbëhen nga oud, qelibar dhe karamel. Kombinimi i këtyre notave krijon një aromë të ëmbël dhe drunore, duke e bërë atë të përsosur për çdo rast.

Notat e aromës janë një komponent thelbësor i çdo parfumi. Janë ato që e bëjnë parfumin unik dhe të dallueshëm nga aromat e tjera në treg. Notat e aromës së Lattafa Opulent Oud janë përzgjedhur me kujdes për të krijuar një aromë komplekse dhe të sofistikuar që me siguri do të tërheqë vemendjen.

Paketimi

Paketimi i Lattafa Opulent Oud është po aq luksoz sa edhe vetë parfumi. Shishja është projektuar në një stil elegant dhe modern, me një skemë ngjyrash të zezë dhe të artë që nxjerr elegancë dhe sofistikim. Paketimi i një parfumi është thelbësor pasi është gjëja e parë që një klient sheh kur ndeshet me produktin. 

Latttafa Opulent Oud - Jetëgjatësia dhe silazhi

Jetëgjatësia dhe silazhi janë dy faktorë të rëndësishëm që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një aromë. Jetëgjatësia i referohet sa kohë zgjat aroma në lëkurë, ndërsa sillage i referohet gjurmës së aromës që parfumi lë pas ndërsa lëvizni. Lattafa Opulent Oud ka jetëgjatësi dhe silazh të shkëlqyeshëm, që zgjat për orë të tëra dhe duke lënë pas jush një gjurmë të dukshme.

Rastet dhe stinët për t'u perdorur

Lattafa Opulent Oud është një aromë e gjithanshme që mund të hidhet në raste të ndryshme. Është një aromë e përkryer për evente zyrtare, por është e përshtatshme edhe për veshjen e përditshme. Është një aromë që është veçanërisht e përshtatshme për stinët e vjeshtës dhe dimrit, falë notave të saj të ngrohta dhe të drurit.

Lattafa Opulent Oud - Audienca e synuar

Lattafa Opulent Oud është një aromë e përshtatshme si për meshkuj ashtu edhe për femra. Është një parfum i përshtatshëm për individët që vlerësojnë luksin dhe sofistikimin. Është një aromë që është veçanërisht e përshtatshme për ata që shijojnë aromat e drurit dhe të luleve.

Vlerësime

Shqyrtimet për Lattafa Opulent Oud janë jashtëzakonisht pozitive. Shumë klientë e kanë lavdëruar aromën për jetëgjatësinë dhe aromën unike. Klientët kanë vlerësuar edhe paketimin e parfumit, duke theksuar se duket dhe ndihet luksoz.

Konkluzioni

Lattafa Opulent Oud është një aromë që ia vlen investimi. Ofron një aromë unike dhe të sofistikuar që me siguri do të lërë përshtypje te këdo që e nuhat atë. Jetëgjatësia dhe silazhi i saj janë mbresëlënës, duke e bërë atë një aromë që me siguri do të zgjasë gjatë gjithë ditës. Paketimi i tij është gjithashtu luksoz dhe i sofistikuar, duke e bërë atë një dhuratë të përsosur për një të dashur ose një kënaqësi për veten tuaj.

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Opulent Oud EDP...

3 900 Lekë