• -1 000 Lekë
  • Ruaj 1 000 Lekë

Lattafa Maahir Black Edition EDP (unisex)

5 900 Lekë
6 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Lattafa Maahir Black Edition Eau de Parfum, është një aromë e ngrohtë, e butë, e errët, drusore dhe me akorde lëkure. Parfume per meshkuj dhe për femra, intensë me performancë të lartë dhe aromë e veçantë, ideal për tu përdorur gjatë mbremjeve.

Parfumi hapet me notat e piperit të zi, piperit rozë dhe shafran. Në zemër të parfumit janë kombinuar notat e labdanum, Cade oil, Gurjan balsam and Rhubarb.

Zemra e parfumit është krijuar nga akordet e lëkurës, drurit të kedrit, drurit të guaiak, patçoulit dhe myshkut.

Edhe pse Maahir Black është një parfum unisex, do të donim të përmendim se ka një prekje mashkullore. 

Let the compliments flow!

Lattafa

Referencat specifike

Lattafa Maahir Black...

6 900 Lekë 5 900 Lekë