Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends EDP (unisex)

3 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends - Një përmbledhje e Detajuar

Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends është një aromë që thjesht nuk mund ta humbisni. Ky parfum është bërë një nga aromat më të njohura në botë për shkak të aromës së tij unike dhe magjepsëse. 

Ky parfum eshte i krijuar në vitin 2019, një markë e njohur aromash me bazë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ky parfum është pjesë e koleksionit Khaltaat Al Arabia, i cili njihet për aromat e tij me cilësi të lartë dhe jetëgjatë. 

Përbërja

Fragrancë komplekse që përbëhet nga një gamë e gjerë notash. Në krye, do të gjeni nota limoni, bergamoti dhe shafrani. Në mes, ka nota trëndafili, jasemini dhe qelibar. Në bazë, do të gjeni nota të vaniljes, myshkut dhe drurit të sandalit. Ky kombinim notash krijon një aromë sa të freskët me lule dhe me një bazë të ngrohtë dhe tërheqëse.

Performanca e Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends

Një nga gjërat më mbresëlënëse në lidhje me këtë parfum është jetëgjatësia e saj.

Kjo aromë mund të zgjasë deri në 8 orë në lëkurë, gjë që është mbresëlënëse për një parfum me këtë çmimë. Për më tepër, silazhi është mjaft i fortë, kështu që ju mund të prisni të ktheni kokën kudo që të shkoni.

Ky parfum është i përsosur për veshjen e mbrëmjes, pasi ka një aromë të pasur dhe luksoze që është perfekte për raste të veçanta.

Paketimi i përzierjeve mbretërore Lattafa Khaltaat Al Arabia

Paketimi i këtij parfumi është po aq luksoz sa edhe vetë aroma. Shishja është prej xhami me cilësi të lartë, me një kapak të veshur me ar që i shton elegancën e përgjithshme parfumit. Paketimi përfshin gjithashtu një kuti që është krijuar për të mbrojtur parfumin dhe për ta bërë sa më të këndshëm për dhuratë.

FAQ

A është Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends një aromë unisex?

Po, është një aromë që është krijuar për t'u përdorur si nga burrat ashtu edhe nga gratë.

Cilat janë notat kryesore në përzierjet mbretërore Lattafa Khaltaat Al Arabia?

Notat e sipërme janë limoni, bergamoti dhe shafrani.

Sa zgjat Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends?

Aroma mund të zgjasë deri në 8 orë në lëkurë.

Për cilat raste është më e mira Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends?

Kjo fragrancë është perfekte për veshjet e mbrëmjes dhe raste të veçanta.

Cili është çmimi i Lattafa Khaltaat Al Arabia Royal Blends?

Çmimi ndryshon në varësi të madhësisë së shishes, por në përgjithësi është mjaft i përballueshëm për një aromë të kësaj cilësie.

Lattafa

Referencat specifike

Lattafa Khaltaat Al Arabia...

3 900 Lekë