Prezantimi i Eau de Parfum Lattafa Bayan: Një Simfoni Sensuale

Shënimet kryesore:

- *Cassis*: ekzotike dhe tërheqëse, duke vendosur skenën për udhëtimin e aromave.

- *Litchi*: E ëmbël dhe lëng, duke shtuar një freski të këndshme.

- *Pink Piper*: pikant dhe i gjallë, duke dhënë një nuancë emocioni.

Shënimet e mesme:

- *Trëndafili*: I përjetshëm dhe romantik, duke shtuar një prekje elegance.

- *Kardamom*: I ngrohtë dhe aromatik, duke dhënë një sofistikim pikant.

- *Praline*: I pasur dhe kënaqës, duke i mbështjellë shqisat me ëmbëlsi.

Shënimet bazë:

- *Moss*: Tokë dhe jeshile, duke e bazuar aromën me thellësi.

- *Oud*: Drurore dhe dehëse, duke shtuar një prekje joshjeje ekzotike.

- *Vanilje*: kremoze dhe rehatuese, duke siguruar një përfundim të butë dhe tërheqës.

Përjetoni sensualitetin:

Lattafa Bayan Eau de Parfum është një përzierje magjepsëse e sofistikimit dhe joshjes. Nga hapja joshëse e kasisë ekzotike dhe liçit me lëng te përqafimi i ngrohtë i vaniljes dhe udit në bazë, çdo notë ndërthuret për të krijuar një simfoni sensualiteti. Qoftë i veshur për një mbrëmje romantike apo për një rast të veçantë, Bayan EDP nxjerr vetëbesim dhe sofistikim, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni. Lëreni aroma e parezistueshme e Bayan EDP t'ju shoqërojë në udhëtimin tuaj, duke ju mbështjellë në joshjen e saj magjepsëse.

Lattafa

Referencat specifike

Lattafa Bayan EDP (W)

6 900 Lekë