• -900 Lekë
  • Ruaj 900 Lekë

Davidoff - Cool Water EDT (woman)

4 000 Lekë
4 900 Lekë

Cool Water for Her, një fragrancë e grupit floreale ujore për femra. Një version klasik që kombinon freskinë dhe pastërtinë në një fragrancë.

Parfumi hapet me kombinim e pasur të notave të pjeprit, loto, limonit, ananasit, mollës dhe rrushit të zi. Në zemër të parfumit janë kombinuar notat floreale të loto, ninfea, zambakut, jaseminit, mjaltit dhe trëndafilit. Mbyllja e parfumit është gjithashtu e pasur falë notave të miskut, vetiverit, frutave të pyllit, vjollcës, pjeshkës, drurit të sandalit dhe vaniljes.

Davidoff

Referencat specifike

Davidoff - Cool Water EDT...

4 900 Lekë 4 000 Lekë