Armaf Club De Nuit Urban Elixir EDP (M)

7 900 Lekë
Vëllimi
  • 105ml
Sasia
1
out of stock

Prezantimi i Armaf Club De Nuit Urban Men Elixir: Një aromë e guximshme dhe e rafinuar

Shënimet kryesore:

- Bergamot: E ndritshme dhe gjallëruese, duke siguruar një hapje freskuese të agrumeve.

- Piper rozë: pikant dhe i gjallë, duke shtuar një prekje eksitimi.

- Jasemini: Sensual dhe me lule, duke rritur aromën me një thellësi të pasur.

- Lulja e portokallit: E ëmbël dhe e freskët, duke kontribuar në një elegancë të sofistikuar.

Shënimet e mesme:

- Livando: Aromatike dhe qetësuese, duke ofruar një tërheqje të përjetshme.

- Elemi: rrëshirë dhe pikante, duke shtuar një kompleksitet unik.

- Geranium: jeshil dhe pak nenexhik, duke dhënë një prekje të freskët dhe me lule.

- Shafrani: Luksoz dhe i ngrohtë, duke sjellë një pasuri ekzotike.

- Vetiver: tokësor dhe drunor, duke e bazuar aromën me një thellësi aromatike.

- Tagetes: Bimor dhe agrume, duke shtuar një karakter të ndritshëm dhe të gjallë.

Shënimet bazë:

- Ambroxan: Moderne dhe me myshk, duke siguruar një bazë të qëndrueshme dhe sensuale.

- Qelibar: E ngrohtë dhe rrëshirë, duke shtuar një pasuri të thellë dhe tërheqëse.

- Patchouli: Tokë dhe aromatike, duke rritur thellësinë dhe jetëgjatësinë e aromës.

- Kedri: Druror dhe i fortë, duke ofruar një bazë solide dhe të sofistikuar.

- Labdan: Balsamik dhe i ëmbël, duke kontribuar në një përfundim luksoz dhe të qëndrueshëm.

Përjetoni sofistikimin:

Armaf Club De Nuit Urban Men Elixir është një përzierje mjeshtërore e agrumeve të gjalla, erëzave aromatike dhe notave të pasura të drurit, duke krijuar një aromë që është edhe e guximshme dhe e rafinuar. Aroma hapet me një shpërthim të shndritshëm dhe gjallërues të bergamotit dhe luleve të portokallit, të plotësuar nga gjallëria pikante e piperit rozë dhe thellësia sensuale e jaseminit. Kjo hyrje magjepsëse krijon skenën për të shpalosur kompleksitetin.

Në zemër, livando aromatike, elemi rrëshirë dhe barbarozë e freskët përzihen pa probleme me ngrohtësinë luksoze të shafranit dhe thellësinë tokësore të vetiverit dhe tagetes. Kjo shtresë e mesme e pasur dhe e sofistikuar shton një kompleksitet unik që rrit tërheqjen e aromës.

Notat bazë ofrojnë një bazë të qëndrueshme dhe sensuale, me ambroxan modern dhe qelibar të ngrohtë që krijojnë një pasuri të thellë dhe tërheqëse. Patçuli prej dheu, kedri i fortë dhe labdanumi i ëmbël e përfundojnë përbërjen, duke siguruar një përvojë aromash të qëndrueshme dhe të paharrueshme.

I gjithanshëm dhe tërheqës:

Armaf Club De Nuit Urban Men Elixir është perfekt për njeriun modern që kërkon një aromë që nxjerr vetëbesim dhe sofistikim. Përzierja e tij e gjithanshme e notave e bën atë të përshtatshëm për çdo rast, qoftë një ditë në zyrë apo një natë në qytet. Përqafoni karakterin e guximshëm dhe të rafinuar të Club De Nuit Urban Men Elixir dhe lini një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Referencat specifike

Armaf Club De Nuit Urban...

7 900 Lekë