• -10%
  • Ruaj 10%

Armaf Club De Nuit Milestone EDP (unisex)

7 110 Lekë
7 900 Lekë
Vëllimi
  • 105ml
Sasia
1
out of stock

Armaf Club De Nuit Milestone - Një përmbledhje gjithëpërfshirëse

Jeni në kërkim të një parfumi që nxjerr elegancë dhe sofistikim? Nëse po, Armaf Club De Nuit Milestone EDP mund të jetë ajo që po kërkoni. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë shënimet, aromën dhe performancën e përgjithshme të aromës.

Armaf Club De Nuit Milestone Shënime aromatike

Përpara se të zhytemi në aromën dhe performancën e Armaf Club De Nuit Milestone EDP, le të eksplorojmë së pari shënimet e tij. Aroma përbëhet nga nota të sipërme, të mesme dhe bazë, të cilat punojnë së bashku për të krijuar një aromë unike dhe magjepsëse.

Shënimet kryesore

Notat kryesore të Armaf Club De Nuit Milestone EDP përfshijnë nota deti, fruta të kuqe dhe bergamot. Notat e detit i japin aromës një atmosferë ujore, ndërsa frutat e kuq i shtojnë një ëmbëlsi frutash përzierjes. Bergamoti, një frut agrumesh, jep një prekje freskuese dhe të shijshme.

Shënime të mesme

Në mes kemi pyje vjollce, të bardhë dhe dru sandali. Nota e violetës është me lule dhe pluhur, ndërsa drurët e bardhë dhe druri i sandalit sjellin një strukturë drusore dhe kremoze.

Shënimet bazë

Së fundmi, notat bazë përbëhen nga ambroxan, myshku dhe vetiver. Ambroxan është i njohur për aromën e tij si qelibar, ndërsa myshku shton një prekje delikate kafshërore. Vetiveri, një bimë barishtore, i jep aromës një dimension tokësor dhe të tymosur.

Armaf Club De Nuit Milestone Aroma

Armaf Club De Nuit Milestone EDP është një aromë unisex që anon nga ana mashkullore. Aroma hapet me një shpërthim të notave të freskëta dhe frutash, falë notave detare, frutave të kuqe dhe bergamotit. Ndërsa aroma vendoset në lëkurë, notat e luleve dhe të drurit bëhen më të spikatura. Drutë vjollcë dhe të bardhë janë yjet e shfaqjes këtu, duke i dhënë aromës një cilësi të butë dhe elegante. Aroma përfundon me një tharje të ngrohtë, falë myshkut dhe ambroxanit.

Në përgjithësi, aroma e Armaf Club De Nuit Milestone EDP është e balancuar mirë dhe e gjithanshme. Është e përkryer për ata që duan të kenë erë të freskët dhe të pastër me një prekje të sofistikimit.

Performanca

Kur bëhet fjalë për performancën, Armaf Club De Nuit Milestone EDP është super. Aroma mban gjate dhe ka projektim të shkëlqyeshëm. Mund të qëndrojë lehtësisht për 8-10 orë në lëkurë, duke e bërë atë perfekte për t'u hedhur gjatë gjithë ditës.

Paketimi dhe prezantimi

Armaf Club De Nuit Milestone EDP vjen në një shishe të zezë elegante dhe moderne me thekse argjendi. Prezantimi është i thjeshtë por i sofistikuar, i cili përputhet në mënyrë të përkryer me aromën e brendshme. Shishja është e lehtë për t'u përdorur dhe spërkat një mjegull të imët, duke e bërë aplikimin një fllad pranveror.

Armaf

Referencat specifike

Armaf Club De Nuit...

7 900 Lekë 7 110 Lekë