Bvlgari - Splendida Magnolia Sensuel EDP (woman)

  11 600 Lekë

  Në 2017 Bvlgari nxjerr në treg koleksjonin Splendida, i pasuruar në 2018 nga Fragranca Splendida Magnolia Sensuel. Një Parfum me aroma të pasura, misterioze dhe joshëse.

  Bvlgari
  783320977343

  Referencat specifike

  Bvlgari - Splendida...

  11 600 Lekë