TOBACCO (Duhani)

Categories : Përbërësit
star
star
star
star
star

Jo të gjithë mendojnë se e duan erën e duhanit, por ta hasësh në një aromë është shumë më sensuale sesa të ecësh në një dhomë me njerëz që pinë duhan. Duhani mund të shtojë nuanca të ëmbla, seksi, të tymosura dhe misterioze në një aromë, funksionon në mënyrë të mrekullueshme së bashku me lule të pasura dhe erëza orientale, duke ju dhënë ndjesinë të nuhaturit karamel ose diçka të tillë.

Gjethet e thara me erë të ëmbël, me një ndjesi tokësore edhe bari, janë tretës të nxjerrë nga bima. (E cila ishte një nga katër bimët 'e shenjta' të kulturës së indianëve të Amerikës (popullit autokton) vendas, së bashku me kungujt, misrin dhe fasulen.) E famshmja, Nicotiana tabacum, nisi rrugën drejt Evropës përmes Spanjishtes, rreth vitit 1528. Shumë njerëzit duket se e shohin duhanin pothuajse po aq të varur në parfumeri sa cigaret apo purot, por është një mënyrë më e shëndetshme për t'u kënaqur, me siguri.

Ndërkohë, është përfshirja e papritur e parfumierit Andy Tauer për përdorimin e shënimeve të duhanit në krijimet e tij, për të cilat ai thotë:
Duhani: i dashur nga shumë kur ndizet ose nga tymi që thithet. Por në parfumeri, unë e dua atë për shumë aspektet e tij. Ekziston një nuancë druri. Ka fruta të thata duke i dhënë atij një karakter gourmand, të mbështetur nga ajo që sjell "kakaon" në mendje. Ekziston një nuancë kafshërore, e mbuluar me qime, e ndyrë dhe shumë më tepër. Kështu, mund të kombinohet me të gjitha llojet e shënimeve të tjera: Mendoni lule, trëndafila. Errësira e duhanit vë në dukje petalet e luleve. Mendoni patchoulin, mendoni vetiverin, mendoni qelibarin, mendoni miskun e deri në pafundësi...

Avantazhi i blerjes në fragrances.al është se ju garantojm parfume origjinale me çmimet më të mira.

Fragrances.al, parfumeri online ku do të gjeni parfume origjinale 100%.

Aroma të këndshme dhe autentike nga brandet më të mira.

Tek ne do të gjeni parfume per meshkuj dhe parfume per femra.

Dhuro një parfum, dhuro dashuri.

Na kontaktoni:

Insta: fragrances.al

Web: livechat

WhatsApp: +355683949552

Let the compliments flow!

Share this content

Please log in to rate this article

Add a comment