Versace Crystal Noir EDP (W)

ALL9,900
Vëllimi
  • 50 ml
  • 90 ml
Quantity
19
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir , një eksperiencë e jashtëzakonshme, që do dëshirosh ta ripërsëritësh. Fragrancë që të mbështjell me një vello dhe ledhaton ndjenjat tuaja, duke ju dhuruar një kenaqësi të veçantë juve dhe personave që ju rrethojnë.

Ideal për ditët e ftohta!

Fragranca hapet me notat pikante të piperit, xhinxherit dhe kardamonit. Në zemër janë kombinuar notat floreale të peonias dhe luleve të portokallit me notat e arrës së kokosit. Mbyllja e fragrancës është intense dhe sensuale falë përdorimit të miskut, qelibarit dhe drurit të sandalit.

Versace

Specific References

You might also like

Versace Crystal Noir EDP (W)

ALL9,900