Nishane Sultan Vetiver Extrait De Parfum (unisex)

ALL19,000
Vëllimi
  • 50 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

E krijuar nga parfumieri Jorge Lee dhe e hedhur në treg në vitin 2013, Sultan Vetiver është një tjetër parfum i suksesshëm i brandit Turk Nishane.

E krijuar si një Extrait de Parfum, Sultan Vetiver ju siguron një aromë të veçantë dhe një performancë të lartë.

Në krijimin e parfumit, vetiveri zë vendin kryesor, duke dalë në pah në forma të ndryshme, që nga hapja deri në mbyllje.

Pasi sulltanët dhe mbretërit ishin pushtues ndër shekuj me radhë, Sultan Vetiver është shkelësi i ri i rregullave në zhanrin e tij. Ky është një parfum qiellor për adhuruesit e vetiverit.

Notat e hapjes: vaj vetiveri, bergamot, piper

Notat e zemrës: vetiver borbonik, vetiver Haiti, neroli

Notat e bazës: vetiver, lekurë, amber.

Let the compliments flow!

Specific References

You might also like

Nishane Sultan Vetiver...

ALL19,000