• -10%
  • Save 10%

Mancera Pink Roses EDP (W)

ALL11,700
ALL13,000
Vëllimi
  • 120 ml
Quantity
1

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Roza është po aq delikate sa lulja me të njëjtin emër. Kjo aromë mishëron feminitetin falë butësis së trëndafilit të Grasse: mbretëror dhe magjepsës.

Parfumi Mancera Pink Roses, për femrat elegante që duan të krijojnë një përshtypje të qëndrueshme. Kjo aromë lulesh-jeshile u lançua në vitin 2017, me një përzierje inovative, për ti dhënë fragrancës qëndrueshmeri dhe sillazh të lartë.

 Përzierja magjepsëse e notave jeshile, trëndafilit bullgar, mandarinës kalabreze dhe bergamotit kryesojnë si notat e sipërme. Pas tyre janë notat e zemrës, të krijuara nga akordet e dardhës, paçulit, manushaqes dhe trëndafilit maroken. Myshku i bardhë dhe qelibari krijojnë notat bazën për këtë aromë të këndshme.

Let the compliments flow!

Specific References

Mancera Pink Roses EDP (W)

ALL13,000 ALL11,700