• -10%
  • Ruaj 10%

Mancera Pink Roses EDP (W)

11 700 Lekë
13 000 Lekë

Roza është po aq delikate sa lulja me të njëjtin emër. Kjo aromë mishëron feminitetin falë butësis së trëndafilit të Grasse: mbretëror dhe magjepsës.

Parfumi Mancera Pink Roses, për femrat elegante që duan të krijojnë një përshtypje të qëndrueshme. Kjo aromë lulesh-jeshile u lançua në vitin 2017, me një përzierje inovative, për ti dhënë fragrancës qëndrueshmeri dhe sillazh të lartë.

 Përzierja magjepsëse e notave jeshile, trëndafilit bullgar, mandarinës kalabreze dhe bergamotit kryesojnë si notat e sipërme. Pas tyre janë notat e zemrës, të krijuara nga akordet e dardhës, paçulit, manushaqes dhe trëndafilit maroken. Myshku i bardhë dhe qelibari krijojnë notat bazën për këtë aromë të këndshme.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Mancera Pink Roses EDP (W)

13 000 Lekë 11 700 Lekë