Armani Code Parfum (M)

ALL13,000
Vëllimi
  • 75 ml
Quantity
2
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Shumëllojshmëria e mashkullit modern është mishëruar nga parfumi për meshkuj Armani Code Le Parfum.

Armani Code Parfum, një nga fragrancat më të reja nga Armani, e hedhur në treg në vitin 2022.

Fragrancë e cila prezantohet në një flakon refillable, hapet me notat e agrumeve të bergamotit kalabrez, i përpunuar me distilim molekular i cili i siguron bergamotit një freski intensive dhe të qëndrueshme.

Menjëherë pas kësaj, sherebela dhe irisi maroken shtohen me sfondin e saj të rrëshirës. Më pas do të ndjeni fasulet tonka që i referohet aromës origjinale të vitit 2004. Parfumi plotësohet nga notat e kedrit. 

Armani Code Parfum 2022 vjen në një shishe që dallon nga linja e parfumeve Armani Code. Dizajni inovativ i shishes karakterizohet jo vetëm nga pamja e tij elegante dhe linjat elegante, por edhe sepse shishja mund të rimbushet.

Let the compliments flow!

Armani

Specific References

Armani Code Parfum (M)

ALL13,000