Prada Luna Rossa Black EDP (M)

ALL11,900
Vëllimi
  • 100 ml
Quantity
1
Out-of-Stock

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum, është krijuar për një burrë të guximshëm që nuk heziton të përballet me rrezikun kur kërkon mundësi dhe sfida të reja. Një aromë orientale me nota drusore, ideale si për veshjen e ditës ashtu edhe për mbrëmje.  

Në hapjen e aromës, fillimisht do të ndjeni notat sensuale bimore të angjelikës, e cila plotësohet në zemër nga një shpërthim i freskët bergamoti dhe patchouli. Kombinimet dehëse të paçulit dhe qelibarit do të shtojnë tërheqjen tuaj.

Mbyllja karakteristike zbulon kumarinën dhe myshkun. 

Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum për meshkuj kap marrëdhënien midis qasjes inovative të njeriut dhe fuqisë së egër të natyrës. Rezultati është harmonia, e shprehur nga një aromë e rafinuar, sensuale që sjell një përvojë nuhatjeje stimuluese.

Let the compliments flow!

Prada

Specific References

You might also like

Prada Luna Rossa Black EDP (M)

ALL11,900