• On sale!
  • -ALL1,700
  • Save ALL1,700

Versace - Crystal Noir EDP (W)

ALL10,000
ALL11,700
Vëllimi
  • 30 ml
  • 90 ml
Quantity
2

  • Free Delivery Free Delivery
  • Best Prices Best Prices
  • Support 24/7 Support 24/7

Crystal Noir, një eksperiencë e jashtëzakonshme, që do dëshirosh ta ripërsëritësh. Fragrancë që të mbështjell me një vello dhe ledhaton ndjenjat tuaja, duke ju dhuruar një kenaqësi të veçantë juve dhe personave që ju rrethojnë.

Ideal për ditët e ftohta!

Fragranca hapet me notat pikante të piperit, xhinxherit dhe kardamonit. Në zemër janë kombinuar notat floreale të peonias dhe luleve të portokallit me notat e arrës së kokosit. Mbyllja e fragrancës është intense dhe sensuale falë përdorimit të miskut, qelibarit dhe drurit të sandalit.

Versace

Specific References

You might also like

Versace - Crystal Noir EDP (W)

ALL11,700 ALL10,000