Tom Ford - F***ing Fabulous EDP (unisex)

31 000 Lekë

Aromë orientale me të cilën fantazitë bëhen të vërteta. Një aromë e ngrohtë dhe pikante me shënime kryesore të sherebelës dhe livandës. Shënime të zemrësjanë lëkura, bajamet dhe vanilja. Shënimet bazë të qelibarit, kashmirit dhe drurit. ADN-ja e aromës tepër unike vjen me një shishe e zezë, është aroma e një të rrituri të sofistikuar dhe dinjitoz.Një aromë e pasur sensuale ku fantazitë bëhen të vërteta. E përshtatshme për të gjitha rastet.

Tom Ford
888066083379

Referencat specifike

Tom Ford - F***ing Fabulous...

31 000 Lekë