Acqua Di Parma - Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria EDT (unisex)

13 300 Lekë

Fragranca Bergamotto di Calabria, fragrancë unisex, e freskët, për të treguar historinë e Calabrisë nëpërmjet Bergamotit.

 Parfumi ka nota të theksuara drusore. Hapet me notat e bergamotit dhe drurit të kedrit, i cili mbizotëron edhe në notat e zemrës i kombinuar me xhinxherin e kuq.

Në mbyllje, kemi notat drusore të vetiverit dhe miskut.

8028713570100

Referencat specifike

Acqua Di Parma - Blu...

13 300 Lekë