Yves Saint Laurent Libre EDP (W)

11 900 Lekë

Liria (Libre) është joshëse, duhet ta fitosh atë. Eau de Parfum Libre, nga Yves Saint Laurent, do shfaqi një femër me klas, që di të thojë jo, që e di se cfarë është më e mira për të.
Fragrancë floreale, me akorde Livandoje. Ideale për raste të veçanta.

Parfumi hapet me notat e esencës së portokallit, sëbashku me notat e livandos dhe vaj mandarine. Në notat e zemrës aroma e livandos bëhet më e fortë falë kombinimit me jaseminin.
Në mbyllje, bashkimi i notave të vaniljes së ngrohtë dhe miskut me notat drusore të ambras dhe çedrit i japin madhështinë këtij parfumi.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Yves Saint Laurent Libre...

11 900 Lekë