• Në ofertë!
  • -2 000 Lekë
  • Ruaj 2 000 Lekë

Tom Ford - White Patchouli EDP (woman)

16 000 Lekë
18 000 Lekë

White Patchouli, një fragrancë chic dhe bohemiane, por në të njëjtën kohë tepër moderne. Tom Ford në këtë parfum është bazuar te patchouli, sinonim i bukurisë së pastër dhe sensualitetit, duke i dhenë një dimension të ri.


Parfum i lehtë dhe i freskët falë kombinimit të trëndafilit dhe peonias që krijojnë notat e hapjes. Zemra e parfumit ju dhuron butësi falë notave të trëndafilit, jaseminit dhe farave të qelibarit.

Mbyllja e parfumit me notat e bergamotit dhe patchoulit i jep sensualitetin e duhur, i domosdoshëm në fragrancat femërore.

Tom Ford

Referencat specifike

Tom Ford - White Patchouli...

18 000 Lekë 16 000 Lekë