Tom Ford Ombre Leather EDP (unisex)

19 000 Lekë

Tom Ford Ombre Leather 

Tom Ford Ombre Leather është një fragrancë me nota lëkure, unisex. Parfumi është hedhur në treg në vitin 2018 dhe krijuesi i kësaj fragrance është Sonia Constant. 


Ombre Leather ju trasmeton një sensualitet të jashtëzakonshëm, duke nxjerrë në pah bukurinë dhe dëshirën.

Parfumi hapet me notat kardamonit, ndjekur nga kombinimi i notave të lëkurës, jaseminit dhe zambakut, që përbëjnë edhe zemrën e parfumit. Në mbyllje janë kombinuar akordet e miskut, qelibarit dhe patchoulit.

Let the compliments flow!

Tom Ford

Referencat specifike

Tom Ford Ombre Leather EDP...

19 000 Lekë