Tom Ford Noir Extreme EDP (M)

17 000 Lekë

Notat e hapjes janë karafili, selvia, livando, myshku, limoni dhe bergamoti; notat e zemrës janë barbarozë, druri i kedrit, kanellë dhe dru sandali, ndersa mbyllja e parfumit: Patchouli dhe Misk.

Tom Ford

Referencat specifike

Tom Ford Noir Extreme EDP (M)

17 000 Lekë