Nishane Suede Et Safran Extrait De Parfum (unisex)

19 000 Lekë

Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum - Një aromë unike dhe luksoze

Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum është një aromë luksoze që me siguri do të lërë përshtypje. Është një aromë që kombinon pasurinë e kamoshit me ngrohtësinë e shafranit për të krijuar një përvojë unike dhe të paharrueshme. 

Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum

Nishane është një markë aromash turke e njohur për aromat e saj unike dhe me cilësi të lartë. Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum është një nga aromat e tyre të njohura që është bërë një zgjedhje e njohur në mesin e përdoruesve të parfumit.

Shafran dhe kamosh: Kombinimi perfekt

Aroma hapet me një shpërthim shafrani pikant, i cili ju tërheq menjëherë. Ndërsa aroma qetësohet, notat e pasura dhe të buta të kamoshit bëhen më të spikatura, duke i shtuar një prekje të sofistikimit dhe elegancës aromës. Kombinimi i këtyre dy aromave të dallueshme krijon një aromë komplekse dhe magjepsëse që me siguri do të tërheqë mendjen.

Nishane Suede Et Safran: Një aromë e qëndrueshme

Një nga karakteristikat e spikatura të Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum është jetëgjatësia e tij. Aroma zgjat për orë të tëra, duke siguruar që ju të keni erë të mrekullueshme gjatë gjithë ditës. Kjo e bën atë zgjedhjen perfekte për raste të veçanta ose ditë të gjata në zyrë ku dëshironi të ndjeni dhe nuhatni më mirë.

Përbërja e Suede Et Safran Extrait de Parfum

Notat e hapjes: shafran dhe ambra

Notat e zemrës: lëkurë kamoshi dhe xhinxher

Notat bazë: myshk dhe caraway

Paketimi: Një vepër arti

Vetë shishja është gjithashtu një vepër arti. Është elegant dhe modern, me një dizajn të bukur të zi dhe ari që me siguri do të duket shkëlqyeshëm në çdo komodinë. Vëmendja ndaj detajeve në paketim është një dëshmi e cilësisë së aromës brenda.

Nishane Suede Et Safran Extrait De Parfum një aromë për të gjitha rastet

Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum është një aromë e gjithanshme që mund të vishet për çdo rast. Pavarësisht nëse është një ngjarje zyrtare apo një ditë e rastësishme jashtë me miqtë, kjo aromë sigurisht që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe të veçantë.

Përfundim: Një aromë që ia vlen të merret parasysh

Si përfundim, Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum është një aromë e bukur dhe unike që është perfekte për ata që duan të dallohen me aromën e tyre. Është e qëndrueshme, elegante dhe e sofistikuar, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për çdo rast. Nëse jeni duke kërkuar për një aromë që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe të veçantë, Nishane Suede Et Safran Extrait de Parfum padyshim ia vlen të merret në konsideratë.

Referencat specifike

Nishane Suede Et Safran...

19 000 Lekë