Nishane Nanshe Extrait De Parfum (unisex)

29 000 Lekë

Nishane Nanshe - Një përvojë e jashtëzakonshme aromatike

Aromat kanë fuqinë të ngjallin kujtime dhe të krijojnë një përshtypje të paharrueshme. Bëhet pjesë e personalitetit dhe stilit të dikujt. Dhe nëse jeni duke kërkuar për një aromë unike, të sofistikuar dhe të paharrueshme, Nishane Nanshe është padyshim një aromë që duhet ta provoni.

Kjo aromë është një përzierje e përsosur e notave frutore, lulesh dhe atzre kremoze që krijojnë një aromë të pasur dhe komplekse. Nga notat e sipërme deri tek baza, Nishane Nanshe premton një përvojë aromash si asnjë tjetër.

Le të zhytemi më thellë në notat e aromës së Nishane Nanshe:

Shënimet kryesore: Një shpërthim freskie

Aroma hapet me një kombinim freskues të farave të karotës, kardamomit, zuzu dhe bergamotit. Farat e karotës i japin një ton tokësor, ndërsa kardamomi i jep një goditje pikante. Yuzu i shton një nuancë agrumesh dhe bergamoti sjell një prekje të ëmbël dhe frutash.

Notat e mesme: Një përzierje e notave të frutave me lule

Notat e mesme të Nishane Nanshe janë një përzierje perfekte e notave të luleve dhe frutave. Trëndafili është ylli i shfaqjes, duke i dhënë një prekje klasike dhe të përjetshme aromës. Notat e luleve shtojnë një prekje romantike dhe femërore, ndërsa notat e frutave të ujit ofrojnë freski. Jasemini sambac dhe ylang-ylang i shtojnë një element sensual dhe ekzotik aromës.

Shënimet bazë: Një përfundim pluhur dhe i ngrohtë

Notat bazë të Nishane Nanshe janë kremoze dhe të ngrohta, duke ofruar rehati dhe të jetëgjatësi. Orris shton një ton druri dhe tokësor, ndërsa druri i sandalit sjell një strukturë kremoze dhe të lëmuar. Myshku shton një nuancë sensualiteti, ndërsa paçuli jep një prekje pikante.

Nishane Nanshe - Jetëgjatësia dhe kur mund ta përdorim

Nishane Nanshe është një aromë që është perfekte për çdo rast, qoftë për një natë jashtë apo një ditë të rastësishme në zyrë. Aroma mban shumë, duke e bërë atë të vlejë çdo qindarkë. Aroma është gjithashtu e gjithanshme, pasi mund të përdoret si nga burrat ashtu edhe nga gratë.

Konkluzioni

Në përgjithësi, Nishane Nanshe është një aromë që është e përkryer për ata që duan të bien në sy. Kombinimi i notave frutore, luleve dhe atyre kremoze krijon një aromë komplekse, të sofistikuar dhe të paharrueshme. Nëse jeni duke kërkuar për një aromë unike, të sofistikuar dhe të paharrueshme, Nishane Nanshe padyshim ia vlen ta provoni.

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Nishane Nanshe Extrait De...

29 000 Lekë