Narciso Rodriguez - For Her EDP (W)

  9 800 Lekë
  E përqafon lëkurën tuaj, duke ju dhuruar një aromë të veçantë, dhe duke lëshuar harmoninë e luleve delikate. Nderkohë, esenza e pjeshkës i jep kontorne pikante dhe sensuale.
  Një fragrancë e lehtë lulesh për përdorim të përditshëm.Trëndafili vjen me një ndikim shumë elegant kurse misku dominon bindshëm. Për femrën delikate dhe moderne.
  Let the compliments flow!

  Referencat specifike

  Narciso Rodriguez - For Her...

  9 800 Lekë