Montblanc Explorer EDP (M)

8 300 Lekë

Aventurat skanë limite.

Montblanc Explorer EDP është krijuar për ata që duan të zbulojnë mundësi të reja dhe ti jetojnë momentet e paharrueshme. Fragrancë Drusore-Aromantike, për aventurierët modernë. Ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta. Parfumi është krijuar me kujdes duke përmbledhur përbërës nga e gjithë bota. Hapja e parfumit krijohet nga notat e Bergamotit të freskët Italian, i kombinuar me sherebelën dhe me pak nota piperi të kuq. Në zemër të Parfumit dallohet Vetiveri i Haitit dhe notat e lëkurës. Mbyllja e parfumit është krijuar me notat drusore Indoneziane si, Patchouli egzotik dhe Akigalawood, të ndërthurura me aromën e kakaos që i jep forcë dhe intensitet.

Mont Blanc

Referencat specifike

Montblanc Explorer EDP (M)

8 300 Lekë