Montale Starry Nights EDP (unisex)

  13 000 Lekë

  Starry Nights është një fragrancë me nota floreale, unisex, e hedhur në treg në vitin 2015. Parfumieri i kësaj fragrance është vetë Pierre Montale.
  Një fragrancë e shkëlqyer, që duhet provuar patjetër.
  Parfumi hapet me notat e bergamotit, mollës dhe limonit, të ndjekura në zemër nga akordet e trëndafilit, jaseminit dhe patchoulit. Mbyllja e fragrancës karakterizohet nga notat e qelibarit dhe myshkut të bardhë.

  Referencat specifike

  Montale Starry Nights EDP...

  13 000 Lekë