Memo Oriental Leather : Një Udhëtim Parfumesh

Memo Oriental Leather është një aromë që ju çon në një udhëtim tërheqës të nuhatjes. Me përzierjen e tij unike të notave të sipërme, të mesme dhe bazë, ky parfum ofron një përvojë të shkëlqyer si për burrat ashtu edhe për gratë. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë shtresat e ndërlikuara të Memo Oriental Leather, nga notat e freskëta të sipërme deri te notat magjepsëse bazë.

Lavender: Një fillim i ri

Udhëtimi fillon me aromën freskuese të livandës. Livanda është e njohur për vetitë e saj qetësuese dhe qetësuese, dhe në Memo Oriental Leather, ofron një hapje të freskët dhe ngritëse. Kjo notë e sipërme vendos skenën për kompleksitetin e aromave që do të vijnë.

Piper i kuq djegës: Një surprizë pikante

Ndërsa aroma shpaloset, speci i kuq djegës bën të njohur praninë e tij. Kjo notë pikante i shton një kthesë të papritur Lëkurës Memo Oriental, duke krijuar një surprizë ndijore. Ngrohtësia e specit djegës kombinohet me elementë të tjerë për t'i dhënë aromës një karakter unik.

Cilantro: Një kthesë e papritur

Cilantro, një barishte me një aromë të veçantë dhe pak agrume, shton një element intrigues në Memo Oriental Leather. Prania e saj në notat e sipërme i jep aromës një kthesë të papritur dhe të lezetshme. Është një aromë që të bën të hamendesh.

Geranium: Një zemër me lule

Duke kaluar në notat e mesme, barbaroza zë vendin qendror. Kjo notë lulesh sjell një prekje elegance dhe feminiteti në Memo Oriental Leather. Ai plotëson notat e hershme pikante dhe barishtore me një prekje të butë dhe me lule.

Anise: Një intrigë jamballi

Anise, me aromën e saj të ngjashme me jamballin, i shton një ndjenjë misteri aromës. Kjo notë e mesme kontribuon në kompleksitetin e Memo Oriental Leather, duke e bërë atë një zgjedhje intriguese për ata që vlerësojnë thellësinë në aromat e tyre.

Kanella: Një përqafim i ngrohtë

Aroma e ngrohtë dhe pikante e kanellës përqafon përdoruesin në zemrën e Memo Oriental Leather. Kjo notë shton një element ngushëllues dhe familjar, duke e bërë aromën të ndjehet si një përqafim komod dhe aromatik.

Çaji: Një infuzion aromatik

Përfshirja e çajit si notë e mesme i jep një infuzion aromatik aromës. Çaji është i njohur për gamën e tij të larmishme të aromave dhe në Memo Oriental Leather, ai sjell një element të sofistikimit dhe thellësisë.

Karafil: Një Elegancë pikante

Në notat bazë, karafili e merr aromën në një drejtim të ri. Eleganca pikante e karafilit është e pasur dhe magjepsëse. Ajo thellon profilin e përgjithshëm të Memo Oriental Leather.

Lëkura: Shpirti i Memo Lëkurës Orientale

Lëkura, si notë bazë, është zemra dhe shpirti i Memo Oriental Leather. I jep aromës një karakter të dallueshëm dhe të qëndrueshëm. Nota e lëkurës shton një ajër të sofistikimit dhe një prekje ekzotike.

Patchouli: Tokë dhe enigmatike

Patchouli kontribuon në një cilësi prej dheu dhe enigmatike në aromë. Si notë bazë, ajo ankoron përbërjen, duke e bërë Memo Oriental Leather një përvojë të paharrueshme dhe zhytëse të nuhatjes.

Benzoin: Një rrëshirë e ëmbël

Benzoin, një rrëshirë e ëmbël, i shton një ëmbëlsi të ngrohtë dhe rehatuese bazës së aromës. Kjo notë balancon pikantën e përbërësve të mëparshëm, duke krijuar një përzierje harmonike.

Vanilja: Një lamtumirë gourmand

Udhëtimi përfundon me ëmbëlsinë e vaniljes. Vanilja është një notë e dashur gustatore që lë një përshtypje të qëndrueshme. Ai përfundon Memo Oriental Leather me një lamtumirë të paharrueshme dhe ngushëlluese.

konkluzioni

Memo Oriental Leather është një aromë që sfidon konvencionet dhe ju çon në një udhëtim unik nuhatës. Nga notat kryesore të freskëta dhe të papritura deri tek notat bazë të ngrohta dhe pikante, kjo aromë ofron një përvojë dinamike dhe magjepsëse për ata që vlerësojnë kompleksitetin në aromat e tyre.

FAQs

A është kjo aromë e përshtatshme për meshkuj apo femra?

Memo Oriental Leather është një aromë unisex, e cila e bën atë të përshtatshme si për meshkuj ashtu edhe për femra. Profili i saj i larmishëm i aromës tërheq një audiencë të gjerë.

A mund të vesh Memo Oriental Leather në të gjitha stinët?

Po, Memo Oriental Leather është një aromë e gjithanshme që mund të perdoret gjatë gjithë vitit. Kompleksiteti i tij e lejon atë të përshtatet me stinë dhe raste të ndryshme.

Memo

Referencat specifike

Memo Oriental Leather EDP...

24 000 Lekë