Mancera Roses Vanille EDP (unisex)

13 000 Lekë

Mancera Roses Vanille - Aroma perfekte për një mbrëmje romantike

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e aromës perfekte, ka shumë opsione për t'u marrë parasysh. Ju dëshironi diçka që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt dhe tërheqëse, duke tërhequr gjithashtu vëmendjen e atyre që ju rrethojnë. Mancera Roses Vanille është një parfum luksoz që është i përsosur për çdo mbrëmje romantike. Me notat e sipërme të limonit dhe ujit, notat e mesme të trëndafilit dhe sheqerit, dhe notat bazë të vaniljes, sheqerit, myshkut të bardhë dhe kedrit, kjo aromë sigurisht që do të lere shenje.

Notat e sipërme: Limon dhe ujë

Notat e sipërme të një parfumi janë aromat e para që do të vini re. Ato janë zakonisht të lehta dhe freskuese dhe janë krijuar për t'ju tërhequr dhe për t'ju bërë të dëshironi të përjetoni më shumë. Në Vanille Mancera Roses, notat e sipërme janë limoni dhe uji. Limoni i shton aromës një freski agrume, ndërsa notat ujore i japin një cilësi të lehtë dhe të ajrosur. Së bashku, këto nota të larta krijojnë një hyrje magjepsëse të aromës.

Notat e mesme: trëndafil dhe sheqer

Notat e mesme të një parfumi janë zemra e aromës. Ato janë tipike me lule ose fruta, dhe ato japin karakterin kryesor të aromës. Tek Mancera Roses Vanille, notat e mesme janë trëndafili dhe sheqeri. Trëndafili është nota dominuese, duke i dhënë aromës një cilësi romantike dhe femërore. Sheqeri shton një prekje ëmbëlsie që balancon notat e luleve dhe e bën aromën më komplekse dhe interesante.

Notat bazë: Vanilje, Sheqer, Musk i Bardhë dhe Kedri

Notat bazë të një parfumi janë aromat që mbeten pasi aroma fillestare është konsumuar. Ato janë zakonisht më të thella dhe më komplekse se notat e sipërme dhe të mesme, dhe ato ofrojnë bazën për të gjithë aromën. Në Mancera Roses Vanille, notat bazë janë vanilja, sheqeri, myshku i bardhë dhe kedri. Vanilja është e ngrohtë dhe tërheqëse, ndërsa sheqeri shton një prekje ëmbëlsie. Myshku i bardhë ofron një cilësi të butë dhe sensuale, dhe kedri shton një nuancë tokësore që bazohet në aromën.

Përshtypja e përgjithshme

Mancera Roses Vanille është një aromë vërtet unike që është e përkryer për çdo rast romantik. Nëse jeni duke kërkuar ti bëni përshtypje dikujt në një takim të parë ose dëshironi të shtoni një prekje romantike në një mbrëmje të veçantë me partnerin tuaj, ky  parfum me siguri do të lërë përshtypje. Me kombinimin e notave të freskëta të sipërme, notave të mesme romantike dhe notave bazë sensuale, Mancera Roses Vanille është një aromë që do të lërë një përshtypje. Pra, pse të mos e provoni vetë dhe të shihni se si mund të transformojë mbrëmjen tuaj të ardhshme romantike?

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Mancera Roses Vanille EDP...

13 000 Lekë