Mancera Melody Of The Sun EDP (unisex)

13 000 Lekë

Mancera Melody Of The Sun - Një aromë që kap thelbin e verës

Mancera Melody Of The Sun me një përzierje të përpunuar me kujdes të notave të sipërme, të mesme dhe të bazës, ky parfum do t'ju transportojë në ditët e diellit dhe netët e qeta. Në këtë artikull, ne do t'i hedhim një vështrim më të afërt përbërësve që përbëjnë këtë aromë të këndshme dhe do të eksplorojmë përfitimet e përfshirjes së saj në koleksionin tuaj të aromave.

Prezantimi i Mancera Melody Of The Sun

Mancera është një markë parfumesh luksoze e njohur për krijimin e aromave që janë të përjetshme dhe bashkëkohore. Mancera Melody Of The Sun është një shtesë e re në koleksionin e markës dhe është bërë shpejt një e preferuar e fansave. Ky parfum është krijuar nga Pierre Montale, një parfumer i njohur i cili ka krijuar aroma për disa prej markave më prestigjioze në botë.

Notat kryesore: limon, rrush pa fara e zezë, grejpfrut, livando, dardhë, kardamom

Notat e sipërme të një arome janë aromat e para që do të vini re kur ta aplikoni. Mancera Melody Of The Sun përmban një përzierje limoni, rrushi te zi, grejpfrut, livando, dardhë dhe kardamom. Limoni dhe grejpfruti ofrojnë një shpërthim freskues të agrumeve, ndërsa rrush pa fara e zezë dhe dardha shtojnë një prekje ëmbëlsie. Livando dhe kardamom balancojnë përzierjen me notat e tyre të ngrohta dhe pikante.

Notat e mesme: Çaj jeshil, Jasemini, Osmanthus, Kedri

Notat e mesme të një arome janë aromat që shfaqen pasi notat e sipërme të jenë avulluar. Notat e mesme të Mancera Melody Of The Sun përfshijnë çaj jeshil, jasemini, osmanthus dhe kedri. Çaji jeshil dhe jasemini japin një aromë lulesh dhe pak prej dheu, ndërsa osmanthus shton një nuancë kajsie. Kedri ofron një aromë druri dhe pak të tymosur.

Notat bazë: Mate, Musk, Amber

Notat bazë të një arome janë aromat që qëndrojnë më gjatë dhe sigurojnë bazën për aromën. Notat bazë të Mancera Melody Of The Sun përfshijnë mate, myshkun dhe qelibarin. Mate jep një notë pak të hidhur dhe bimore, ndërsa myshku shton një aromë të ngrohtë dhe sensuale. Qelibar ofron një aromë të ëmbël dhe pak rrëshirë.

Përfitimet e Mancera Melody Of The Sun

Ka shumë përfitime për të përfshirë Mancera Melody Of The Sun në koleksionin tuaj të aromave. Para së gjithash, ajo kap thelbin e verës, duke e bërë atë aromën perfekte për motin e ngrohtë. Përzierja e agrumeve,

Referencat specifike

Mancera Melody Of The Sun...

13 000 Lekë