Mancera Deep Forest EDP (unisex)

13 000 Lekë

Mancera Deep Forest

Mancera Deep Forest është një aromë e ndritshme, drunore që rrezaton aromën e gjelbër të pemëve pyjore. Një Oud me lule, qelibar dhe dhe, që vibron me notat e drurit të sandalit, lëkurës dhe vaniljes.

E krijuar në vitin 2019, nga parfumieri Piere Montale, Mancera Deep Forest hapet me notat e lëkurës, inçenso, agarwood, bergamot dhe portokalle. Në zemër të parfumit dallojmë akordet e lules së portokallit, vjollcës, patchoulit dhe trëndafilit, ndërsa baza krijohet nga nota drusore, qelibari, vanilja, vetiveri dhe myshku i bardhë.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Mancera Deep Forest EDP...

13 000 Lekë