Maison Alhambra The Artist NO.2

4 900 Lekë

Zbuloni Maison Alhambra's The Artist NO.2: A Symphony of Sensuality

Shënimet kryesore: Një Prelud rrezatues 

Filloni udhëtimin tuaj të nuhatjes me një shpërthim të ndritshëm të:

- Piper rozë

- Vaj rozmarine

- Marrëveshja e Apple

Shënimet e mesme: ndërlikime lulesh

Nisni një udhëtim të pasurisë me lule, duke shfaqur:

- Vaji bullgar i trëndafilit

- Trëndafili turk Absolut

- Vaji i karafilit

Shënimet bazë: Një rezonancë e thellë 

Përfundoni përvojën tuaj me një përqafim të thellë të:

- Zemra Patçuli

- Ambroxan

- Labdan

- Castoreum

Përjetoni Kryeveprën e Artistit NR.2

Artisti NR.2 i Maison Alhambra është një simfoni sensualiteti, e kompozuar me përpikëri për të ngjallur emocione dhe intriga. Me përzierjen e saj harmonike të notave, kjo aromë kapërcen kohën, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme. Zhytuni në joshjen e tij dhe lëreni Artistin NR.2 të ripërcaktojë udhëtimin tuaj të aromës.

Alhambra

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Maison Alhambra The Artist...

4 900 Lekë