• New

Maison Alhambra Kismet Moscow EDP (M)

4 900 Lekë

Prezantimi i Maison Alhambra Kismet Moscow Eau de Parfum: Një përzierje intriguese e erëzave, elegancës lulesh dhe ngrohtësisë tokësore

Shënimet kryesore:

- Koriandër: I freskët dhe pikant, koriandër shton një hapje të gjallë dhe aromatike, duke krijuar një fillim intrigues të aromës.

- Aldehidet: Të freskëta dhe të ajrosura, aldehidet sjellin një cilësi të lehtë, shkëlqyese që përmirëson notat e sipërme.

- Kardamom: I ngrohtë dhe aromatik, kardamomi jep një nuancë të ëmbël-pikante, duke rrumbullakosur shpërthimin fillestar të aromave me një prekje elegance ekzotike.

Shënimet e zemrës:

- Raven: Tortë dhe jeshile, raven sjell një kthesë unike, të lezetshme, duke shtuar një notë mesatare freskuese dhe të papritur.

- Lily-of-the-Valley: Delikate dhe e freskët, zambaku i luginës ofron një ëmbëlsi të butë lulesh që plotëson zemrën e aromës.

- Trëndafili rozë: Klasik dhe romantik, trëndafili rozë mbush notat e zemrës me elegancën e përjetshme të luleve, duke balancuar ashpërsinë e ravenit me aromën e tij të butë dhe të ëmbël.

Shënimet bazë:

- Ambroxan: I ngrohtë dhe me myshk, ambroxan shton thellësi dhe një ngrohtësi sensuale, si lëkura, që rrit fuqinë e qëndrueshme të aromës.

- Moss: I tokës dhe i pasur, myshk lisi siguron një bazë drunore, tokëzuese që sjell një kompleksitet të sofistikuar në aromë.

- Druri i sandalit: I lëmuar dhe kremoz, druri i sandalit jep një bazë të ngrohtë, me dru, duke siguruar që aroma të lërë një përshtypje të qëndrueshme dhe të paharrueshme.

Përjetoni intrigën:

Maison Alhambra Kismet Moscow Eau de Parfum është një aromë magjepsëse që ndërthur në mënyrë të përsosur notat e sipërme pikante, një zemër freskuese me lule dhe një bazë të ngrohtë dhe tokësore. Udhëtimi i aromës fillon me një përzierje intriguese të korianderit të freskët, aldehideve të freskëta dhe kardamomit pikant, duke krijuar një hapje të gjallë dhe aromatike që tërheq menjëherë vëmendjen.

Ndërsa aroma evoluon, zemra zbulon një kombinim unik dhe freskues të ravenit të thartë, zambakut delikat të luginës dhe trëndafilit romantik rozë. Kjo përzierje notash shton thellësi dhe kompleksitet, duke ofruar një buqetë të sofistikuar dhe të ekuilibruar me lule.

Notat bazë ofrojnë një bazë të ngrohtë dhe të qëndrueshme, me ngrohtësinë myzeqare të ambroxanit, pasurinë tokësore të myshkut të dushkut dhe kremin e butë të drurit të sandalit. Këta elementë sigurojnë që aroma të mbetet bukur në lëkurë, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme dhe elegante.

I gjithanshëm dhe tërheqës:

Maison Alhambra Kismet Moscow është perfekte për çdo rast, pavarësisht nëse është një ngjarje e veçantë apo veshje e përditshme. Përzierja e tij e hollë e notave pikante, lulesh dhe druri siguron një prani të sofistikuar dhe magjepsëse që bie në sy. Përqafoni joshjen intriguese të Maison Alhambra Kismet Moscow dhe lëreni aromën e saj magjepsëse t'ju shoqërojë gjatë gjithë ditës, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme kudo që të shkoni.

Alhambra

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Maison Alhambra Kismet...

4 900 Lekë