Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition EDP (unisex)

4 900 Lekë

Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition

Nëse jeni duke kërkuar për një aromë me cilësi të lartë që mund t'ju bëjë të dalloheni nga turma, Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition patjetër që ia vlen të merret në konsideratë. Në këtë përmbledhje gjithëpërfshirëse, ne do t'i hedhim një vështrim më të afërt shënimeve të aromës, paketimit të saj dhe cilësisë së përgjithshme për t'ju ndihmuar të vendosni nëse është zgjedhja e duhur për ju.

Prezantimi

Jeni duke kërkuar për një aromë të shijshme që mund të lërë një përshtypje të qëndrueshme? Nëse po, ju mund të dëshironi të konsideroni Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition. Kjo aromë është një kombinim i notave të shkëlqyera, duke krijuar një aromë komplekse dhe të sofistikuar që është perfekte për raste të veçanta.

Paketimi

Gjëja e parë që do të vini re për Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition është paketimi i tij elegant. Aroma vjen në një kuti të hijshme, të zezë me thekse ari që nxjerrin luks dhe elegancë. Vetë shishja është gjithashtu e dizajnuar bukur, me një kapak ari dhe një shishe qelqi që përmban një nuancë të mrekullueshme qelibar.

Notat

Aroma e Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition është aty ku kjo aromë me të vërtetë shkëlqen. Ajo përmban një sërë notash, duke përfshirë notat e sipërme të kanellës, trëndafilit dhe shafranit, të cilat i japin një hapje strong. Notat e mesme të karamelit dhe paçulit i shtojnë thellësi dhe kompleksitet aromës, ndërsa notat bazë të vaniljes, notave të drurit, qelibarit dhe ambroxanit krijojnë një përfundim të ngrohtë dhe sensual.

Jetëgjatësia dhe projeksioni

Një nga aspektet më të rëndësishme të çdo arome është jetëgjatësia dhe projeksioni i saj. Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition ofron në të dyja zonat. Aroma ka një projeksion të fortë që mund të zgjasë deri në tetë orë në lëkurë. Kjo do të thotë që ju mund ta mbani atë gjatë gjithë ditës dhe gjatë natës pa pasur nevojë të shqetësoheni për ta riaplikuar.

Eventet dhe stinët

Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe Edition është një aromë e gjithanshme që mund të hidhet në raste të ndryshme. Është e përkryer për evente zyrtare, si dasma apo darka, si dhe për dalje të rastësishme. Aroma është gjithashtu e përshtatshme si për stinët e ngrohta ashtu edhe për ato të ftohta, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për t'u hedhur gjatë gjithë vitit.

Çmimi

Kur bëhet fjalë për çmimin,  shumë i arsyeshëm për cilësinë e aromës. I përballueshëm në krahasim me aromat e tjera të nivelit të lartë, duke e bërë atë një vlerë të shkëlqyer për paratë qe do shpenzoni.

Lattafa

Referencat specifike

Lattafa Sheikh Shuyukh Luxe...

4 900 Lekë