Lattafa Opulent Red EDP (unisex)

4 400 Lekë

Lattafa Pulent Red: Një Udhëtim shqisor

Lattafa Opulent Red është më shumë se thjesht një aromë; është një përvojë nuhatëse që kapërcen kohën dhe hapësirën. Me përzierjen e ndërlikuar të notave, ky parfum ju çon në një udhëtim ndijor që mahnit shqisat dhe lë një përshtypje të qëndrueshme. Në këtë artikull, ne do të gërmojmë në thellësitë e Lattafa Opulent Red, duke zbuluar përbërjen dhe joshjen e tij unike.

Shpalosja e shënimeve kryesore

Portokalli e gjakut

Udhëtimi fillon me freskinë e shijshme të portokallit të gjakut, duke injektuar një shpërthim të gjallërisë agrume që gjallëron shqisat. Kjo notë e sipërme hap skenën për një aventurë tërheqëse të nuhatjes, duke ju tërhequr me aromën e saj magjepsëse.

Dardhë

Portokallia e gjakut shoqëron ëmbëlsinë delikate të dardhës, duke i shtuar një nuancë delikate frutash aromës. Nota e dardhës i jep përbërjes një prekje sofistikimi, duke rritur joshjen dhe kompleksitetin e saj.

Piper Rozë

Shtimi i një nuancë erëz në përzierje është nota e piperit rozë, duke i dhënë aromës një ngrohtësi dhe thellësi delikate. Krahasimi i specit rozë pikant me portokallin me gjak agrume krijon një ekuilibër harmonik që magjeps shqisat.

Kardamom

Përmbyllja e notave të sipërme është aroma ekzotike e kardamomit, me profilin e tij të ngrohtë dhe aromatik. Nota e kardamomit i shton një prekje intrigës aromës, duke e ngritur atë në lartësi të reja kënaqësie shqisore.

Eksplorimi i shënimeve të mesme

Jasemini

Ndërsa udhëtimi shpaloset, aroma kalon në notat e zemrës, ku eleganca e përjetshme e jaseminit zë qendër të vëmendjes. Aroma dehëse e lules së jaseminit i jep përbërjes një ndjenjë të pasurisë dhe joshjes, duke magjepsur shqisat me bukurinë e saj të pamohueshme.

Tuberoza

Shoqërues i jaseminit është pasuria kremoze e tuberozës, duke i shtuar thellësi dhe kompleksitet aromës. Nota tuberoze nxjerr një feminilitet sensual që rrit joshjen e përgjithshme të Lattafa Opulent Red, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Palisandër braziliane

Shtimi i një ngjyre druri në përzierje është palisandër brazilian, me aromën e tij të ngrohtë dhe tokësore. Nota e palisandërit i jep përbërjes një ndjenjë thellësie dhe sofistikimi, duke plotësuar elementët e luleve dhe frutave me nuancat e saj delikate.

Konjak

Mbush një prekje kënaqësie është aroma e pasur dhe aromatike e konjakut, duke i shtuar një dimension luksoz aromës. Nota e konjakut mbush përbërjen me një ndjenjë ngrohtësie dhe sensualiteti, duke ngjallur imazhe të mbrëmjeve komode pranë oxhakut.

Heliotrope

Rrumbullakosja e notave të mesme është ëmbëlsia delikate e heliotropit, me aromën e saj pluhur të lules. Nota e heliotropit i shton aromës një pamje të butë dhe rehatuese, duke e mbështjellë atë me një vello hijeshi të parezistueshme.

Thellimi në shënimet bazë

Agarwood (Oud)

Ndërsa aroma qetësohet, ajo zbulon aromën e pasur dhe drunore të drurit të agarit, i njohur gjithashtu si oud. Kjo notë bazë i shton përbërjes një ndjenjë thellësie dhe kompleksiteti, duke e mbushur me një atmosferë misteri dhe joshjeje.

Vanilje

Shoqërues i drurit të agarit është aroma e ëmbël dhe kremoze e vaniljes, duke i shtuar një prekje ngrohtësie dhe sensualiteti aromës. Nota e vaniljes zbut elementët e drurit, duke krijuar një tharje të butë dhe tërheqëse që mbetet në lëkurë.

Qelibar

Duke shtuar një ngrohtësi rrëshirë në përzierje është nota e qelibarit, me aromën e saj të pasur dhe dehëse. Nota e qelibarit e mbush aromën me një ndjenjë thellësie dhe sofistikimi, duke lënë një gjurmë joshjeje kudo që të shkoni.

Druri i sandalit

Nxjerrë një pasuri kremoze është nota e drurit të sandalit, me aromën e saj të butë dhe prej kadifeje. Nota e drurit të sandalit shton një ndjenjë qetësie në përbërje, duke evokuar imazhe të peizazheve të qeta dhe destinacioneve ekzotike.

Fasule Tonka

Përmbyllja e notave bazë është aroma e ëmbël dhe aromatike e fasules tonka, duke i shtuar aromës një prekje delikate gustator. Nota e fasules tonka rrit pasurinë e përgjithshme të përbërjes, duke lënë një gjurmë të vazhdueshme ëmbëlsie pas saj.

Kashmirani

Shtimi i një ngjyre të modernitetit është lesh kashmirani, me aromën e tij të ngrohtë dhe myzeqare. Nota lesh kashmirani i shton thellësi dhe kompleksitet aromës, duke e mbushur me një ndjenjë sofistikimi dhe joshjeje.

Patçuli

Së fundi, kemi paçulin, me aromën e tij prej dheu dhe druri. Nota e paçulit shton një ndjenjë thellësie dhe kompleksiteti në përbërje, duke e mbështetur aromën dhe duke shtuar një prekje mistike.

konkluzioni

Lattafa Opulent Red është më shumë se thjesht një parfum; është një udhëtim i shqisave. Me përzierjen e saj të ndërlikuar të notave, kjo aromë magjeps imagjinatën dhe lë një përshtypje të qëndrueshme. Pavarësisht nëse po kërkoni një aromë të përditshme ose diçka të veçantë për një natë jashtë, Lattafa Opulent Red me siguri do të kënaqet.

Lattafa

Referencat specifike

Lattafa Opulent Red EDP...

4 400 Lekë