Lattafa Fakhar Extrait (W)

4 400 Lekë

Lattafa Fakhar Extrait de Parfum është një aromë e sofistikuar dhe luksoze që mishëron elegancën dhe fuqinë. Kjo aromë është një përzierje harmonike e agrumeve, erëzave, luleve dhe notave të pasura bazë, e krijuar me përpikëri për të lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Notat kryesore: rrush, piper rozë dhe kardamom

Aroma hapet me një shpërthim të gjallë rrushi, duke dhënë një grusht të freskët agrumesh që zgjon shqisat. Kjo hyrje e gjallë plotësohet nga piper pikant rozë dhe kardamom ekzotik, duke krijuar një fillim dinamik dhe tërheqës.

Notat e mesme: Tuberoz, Nota Diellore & Artemisia

Ndërsa notat e sipërme zbehen, zemra zbulon një buqetë të hollë tuberoze, duke shtuar një karakter të harlisur dhe të pasur. Notat diellore e mbushin aromën me një ngrohtësi rrezatuese, ndërsa artemisia prezanton një nuancë bimore që balancon pasurinë e luleve.

Notat bazë: Amber, lesh kashmeran, labdan dhe lëkurë

Tharja është një kryevepër e thellësisë dhe sensualitetit. Amber jep një ëmbëlsi të ngrohtë, lesh kashmirani shton butësi të mëndafshtë, labdanumi jep një nuancë balsamike dhe lëkura ankoron bazën me një fund të guximshëm dhe të tymosur.

Silazhi dhe Performanca

Lattafa Fakhar Extrait krenohet me sillazh mbresëlënës dhe jetëgjatësi të jashtëzakonshme, duke siguruar që aroma të shpaloset bukur gjatë gjithë ditës. Qoftë për raste të veçanta apo veshje të përditshme, kjo aromë mishëron besim dhe elegancë të rafinuar.

Kënaquni me sofistikimin luksoz të Lattafa Fakhar Extrait de Parfum dhe lëreni përzierjen e tij mjeshtërore të notave t'ju transportojë në një botë të pasurisë dhe joshjes. E krijuar për ata që vlerësojnë gjërat më të bukura në jetë, kjo aromë është një dëshmi e artit të parfumerisë.

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Fakhar Extrait (W)

4 400 Lekë