Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum EDP (M)

12 000 Lekë

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Një nga fragrancat më të reja nga JPG, e hedhur në treg në 2020, Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum është një fragrancë për meshkujt me personalitet të fortë. Kombinimi i notave Orientale-Drusore e kalojnë në një tjetër nivel koleksionin Le Male.

Hapja e parfumit karakterizohet nga notat e kardamonit që do ju japi kënaqësi që në nuhatjen e parë. Zemra e parfumit përbëhet nga kombinimi misterioz i irisit me livandën aromantike dhe në mbyllje do ndihen fuqishëm notat e vaniljes së ngrohtë.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Super Super parfum

Was this comment useful to you? Yes No

Jean Paul Gaultier Le Male...

12 000 Lekë